Morgondagen

* Kulturdag i skolan
* Fika med Tobbe och kanske även Mia :)
* Jobb på Gudis 16.00-19.00
* Förpärla hos Lisa
* 18-års fest För Sofia & Adrian

Morgondagen kommer bjuda på många roliga saker och det enda trixet är bara att jag ska ha med grejer till kvällen överallt. Present, smink, locktång, dricka, kläder till kvällen mm. På Sofias & Adrians fest måste man vara utklädd till något på sin första bokstav i förnamnet vilket är ett väldigt kul tema enligt mig! Men det första jag tänkte på när jag hörde det var elefant x) Men jag ska klä ut mig till en emo istället för jag tänkte att det var lite lättare med kläderna och så + att jag har så dålig fantasi :P När jag frågade andra så kom dom med förslag som elvisp, elchock, elvis, ekorre, e-type, elefant och en massa mer men det får bli emo. Jag hinner ändå inte fixa något mer nu tills imon så så får det bli! :)
Men nu väntar min kära säng på att jag ska gå och lägga mig, så de ska jag!
Bonne nuit mes amis! ♥
// E 

 
Ngt i den här stilen imon då? ^^

16 jours

Trötter, trötter, trötter.. Japp jag är trött! Dagens prov i skolan tog verkligen kraften ur en och när man kommer till en fullsmockad butik för att ställa sig och jobba så känns de inte mycket bättre. Men det var bara att sätta igång och när man väl gjort det så rullade timmarna på :) Dagskassan i vår lilla butik stannade på knappa 37 idag, inte dåliggt för en torsdag inte! :)
Jag hann även med att fixa mitt pass men något vidare snygg på det blev man inte! x) Jag ser ut som en 12 åring som går på droger. Men ingen kollar ju typ på ens pass ändå så, så spela roll egentligen.
Nu kan jag i alla fall åka till mitt kära Paris! :)
// E



Time to study!

Nationella i Engelska B och prov i Kemi A är det som gäller hela dagen imon i skolan. Därför har jag spenderat den mesta tiden i sängen med min (inte alls så roliga) kemibok sen jag kom hem från skolan. Men jag tog mig en paus och satte mig en stund vid datorn för min hjärna kändes lite överansträng för en stund x) Men nu är det dags att återgå till plugget och jag hoppas att något ska ha fastnat tills imorgon.
À bientôt! // E


Sweden is my homecountry and Paris is my hometown♥


 

17 dagar kvar och längtan dit är nästan olidlig nu! Inger (min gamla franskalärare som fixat resan åt oss) ringde för en stund sen och även hon känner nog på sig att det börjar närma sig :) När jag svarade hörde jag en svag panikkänsla i hennes röst och hon var oroad över om alla hade fått informationen om den sista inbetalningen som ska vara inne nu på fredag. Sen frågade hon även om alla hade fixat pass, sjukhuskort och andra försäkringar med och för att lugna henne så sa jag ganska övertygande "ja, absolut det är fixat" eller något liknande trots att jag själv inte fixat passet än! Jag skulle gjort det redan i måndes men så har jag skjutit upp det och nu börjar det blir lite kris faktiskt :S Men jag ska göra det direkt imon efter skolan innan jag börjar jobba! :)
Men jag får nog säga till att dom ska försöka skicka hem det så fort det bara går ^^ Allting löser sig :)
It will be amazing! ♥
// E

Somewear





2010 04 27

Dagen har varit super Även om vädret har varit lite trist. Den började med att jag halvförsov mig och kom lite sent till första lektionen men det gick bra, andra lektionen var dans och idag gick det skit bra! Gjorde visserligen något fel här och där ibland men det fixar man till på ett kick så är man rätt nästa gång :) Vi gjorde färdigt en hel dans idag med :) Kändes toppen för det börjar närma sig uppvisningen nu! 2 veckor kvar och så fort man tänker på det så börjar det bubbla i magen ^^ men det kommer bli super! ;) Dagen forsatte med lektioner som var helt okej eller till och med roliga. Efter skolan gick jag och mia för att köpa varsin stor godispåse och en koffeinkick i form av red bull- Super för pluggandet!
Idag har jag även fått höra en nyhet som gjorde mig jätte glad.. två utav mina underbara vänner är numera ett par! hoppas att det går bra för er och att det håller länge turturduvor! :)
Och till sist.. LÖNEN HAR KOMMMIT IN PÅ KONTOT! :D Lycka!
Men nu ska jag joina min syster och hennes kille i soffan framför tv:n :)
Have a good night everybody!
Love // E



Sweet dreams! ♥

De börjar snart bli dags för att gå och lägga sig om jag ska gå till skolan imon. Halsen har börjat göra ont igen och förkylningen har kommit tillbaka :( + att jag glömde ta ögondropparna båda gångerna igår och i morse så nu svider ögonen :/ Men jag får skylla mig själv för allting. Har bara en samhällslektion på 1,5 timme imon annars så jag missar inte så mycket men å andra sidan så är det ju bara en lektion så jag skulle kunna stå ut med de :) Jag får helt enkelt se hur jag gör imon när jag vaknar.
Men nu säger jag godnatt! Och sov gott! :)
Love // E


J'adore cette chanson.


You know my weakness

I sommar när jag och syrran är uppe i Göteborg och kollar på P!nks konsert så ska jag stå längst fram vid scenen och skrika ut texten till denna låten och bara tänka på endast en person. I miss you so much that I hate you right now!



Confessions

Usch, fy och blä för min dåliga uppdatering denna helgen men så blir det ibland! Helgen har bestått av jobb, fika med lisa, jobb, grillkväll med tjejerna hos michelle och ännu mera jobb :) Och jag inser nu när jag skriver det att jag har jobbat väldigt mycket denna helgen men så är det ibland :)
Grillningen igår gick lite sisådär ^^ Jag står fast vid att tjejer visst kan grilla men att vi i så fall ska använda en ordentlig grill med ett ordentligt galler x) Köttet ville inte alls som vi ville och det åkte ner i elden/glöden/askan hela tiden för gallret var inte tillräckligt stort och inte särskilt stabilt eller stadigt heller.. Men efter en stund så satt vi alla, mätta och belåtna vid grillplatsen :) (Bilder från gårdagen kommer inom kort! förmodligen på fb..)
Vi hade skit kul i alla fall! :)
// E - 20 dagar kvar till Paris! 


Jag är friiiiiiiiisk!

Efter 2 veckor kan jag knappt fatta att jag äntligen är frisk!! Känslan att kunna andas normalt igen är nästan obeskrivlig x) Jag tar visserligen fortfarande droppar i ögonen men jag känner mig helt återställd så det är ingenting :)
Annars så har det inte hänt så mycket i mitt lilla liv.. Jag har varit hemma idag med och njutit av den sista dagen som "sjukling" och laddat inför morgondagen. Jag har även bakat kladdkaka med after eight (stvning?) på men inte hunnit smaka än! Det blir nattamaten nu så jag säger godnatt och tack för mig för ikväll!
Sleep tight! // E



Time for bed!

Käkade nyss kvällsmat med nästan hela la familia, bara storasyster som fattades :) Under kvällen har jag hjälpt till att städa upp lite här hemma och vikt tvätt för imon kommer en kille som ska titta lite på huset och rita upp vår utbyggnad om jag har fattat rätt.. (?)
Om det blir skola imon eller ej återstå att se :) Förkylningen har helt klart blivit bättre! Knappt någon snuva alls och halsen gör inte lika ont längre, men hostan sitter fortfarande kvar. Även ögonen har blivit mycket bättre! :) Det svider inte längre och är bara lite röda nu jämfört med hur dom såg ut i måndes kväll och igår x) Så jag kanske kommer till skolan imon! :)
Fast ryktet går att skolan är bombhotad :S Ni kanske har läst om att en "halv" get låg utanför sannarps entré i hallandsposten och nu ska tydligen lärarna ha haft krismöte om att skolan är bombhotad med. Läskiga saker de där! Men bombhotet låter också väldigt orealistiskt och väldigt vrickat. Varför vill man bombhota en gymnasieskola? I lilla Halmstad? Men jag antar att om man kan kidnappa en get, skära ut inälvorna, hugga av huvudet och lägga det utanför entrén på skolan, varför skulle man inte kunna bombhota den med!? De finns folk som är sjuka i huvudet! Vrickade människor som misshandlar oskyldiga djur bara för nöjes skull. Hoppas dom hittar idioterna som gjort alltihop.
Med det avslutar jag för ikväll och säger godnatt! (förlåt om jag låter lite sur :/)
// E - Folk forstätter att förvåna mig..


Hallandposten: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.796172-get-dodad-och-kastad-vid-skola


In my dreams I see you. I feel you. And that's how I know you.

Nu blir det blåbärsmuffins och blåbärssmoothie! Gott gott GOTT! :)


Vad våren/sommarn kommer ha att bjuda på än så länge:

Maj:
♥ Jobb på Gudagott
Paris 15- 20 maj
♥ Sanna, Mia, Tobbe, Julia, Lena, Sofia, Fidde, Rasse, Lydia & Calle fyller alla 18 år!
♥ Lillbrorsorna fyller år den 7: och den 16:e :)
♥ Premiär för "Sex and the city 2" den 28:e
♥ Fotbollsmatcher
♥ Balen för 3:orna?

Juni:
♥ Jobb på Gudagott
Skolavslutning 11:e
♥ Micke, Chophe, Amanda, Jossan, Marcus fyller 18 år! :)
♥ Kusinvitamin Anna fyller 16 år den 12:e
♥ Premiär för "Eclipse" den 30:e
TYLÖSAND!

Juli:
Peace and love 2010, Borlänge 28 juni-3 juli
♥ Jobb på Gudagott
♥ Padde, Amanda, Matilda N, Schider, Matilda Ö, Jonas, Elin M och Emme fyller 18 år! 
Pink-konsert tillsammans med storasyrran den 23:e! :D
♥ Andra storasyrran fyller 23 år den 20:e
JAG FYLLER 18 ÅR!! :D
♥ Körkort? :D

Augusti:
♥ Jobb på Gudagott
♥ Mamsen fyller 46 den 26:e
♥ Jacob, Simon, Josefin, Philip och Kim fyller 18 år!
Kirunaresa med klassen 18-25
♥ Restresa med tjejerna?


 This summer belongs to us..

Rix FM festival 2010!

Läste nyss tessans blogg och såg att hon hade skrivit lite om den kommande rix fm festivalen i år. Det är en sak som jag faktiskt varje år brukar gå på, tillsammans med mina närmaste vänner :) Och de brukar vara ganska kul, om inte annat trevligt i alla fall :) Förra året var jag i Båstad eftersom det inte kom hit till Halmstad. Och jag var där tillsammans med Sofie, Lisa, Emma, Antonia, Moa, Johanna, Michelle, Sophia och hennes kille. Sen träffade vi även Philip, Christopher och en kompis till dom :)  Men i år kommer rix fm till Halmstad igen och artisterna som kommer är Anna Bergendahl, Erik Hassle, Darin, Andreas Johnson och Eric Saade. Kan bli rätt bra faktiskt :)

Här är städerna festivalen besöker i sommar:
Stockholm 21 maj,
Umeå 27 maj,
Jönköping 29 maj,
Falun 4 juni,
Västerås 1 juli,
Örnsköldsvik 3 juli,
Karlstad 22 juli,
Helsingborg 29 juli,
Halmstad 1 augusti,
Kalmar 5 augusti,
Växjö 6 augusti,
Göteborg 15 augusti,
Norrköping 19 augusti,
Linköping 20 augusti,
Malmö 21 augusti.

Lite bilder från förra årets festival:



Där var lite folk ja :)

Emma & jag fular oss som vanligt x) och lisa är så söt så :) (så liten man var! :O)

Solbrända goingar!

Ems & lisafisa :)

Jag och lillsyrran. Jag lyckades fånga 2 st gula tröjor med rix fm-loggan som dom kastade ut i publiken ;) Ganska stolt faktiskt för jag lyckas aldrig fånga något sånt ^^ En till mig och en till syrran :)

I've hit a rock

Mamma tyckte att jag skulle stanna hemma idag med från skolan och jag höll väl med henne på ett vis men jag börjar bli lite rastlös nu av att gå hemma hela tiden.. Plus att det inte är bra för mitt yttre! Jag går var 5:e minut och kollar i skafferiet i hopp om att mamma har lagt in några sötsaker eftersom jag redan käkat upp allt som liknar en kaka eller godisbit (a) Way to go Elin!
De skulle inte förvåna mig det minsta om jag får diabetes när jag är 25! x)
// E



Heaven maybe? ^^


Studenten & skolavslutning närmar sig!


Från http://nelly.com
Tips! nelly har en jätte bra sida som heter studentguiden! Där finns allt du kan behöva inför den stora dagen. :) Länken kommer här: http://www.nelly.com/newsletter/2010/w15/student/

Från http://www.asos.com/

Från http://www.stylebystars.com/

This much I know is true, that god blessed the broken road that led me straight to you ♥


Smile!

 
It makes people wondering what you're up to. Or who you're thinking of ;)

Då var det konstaterat.



Jag har varit hemma från skolan idag för att imorse när jag stigit upp så mådde jag inget vidare.. Ögonen sved, halsen brände och jag kände mig allmänt utmattad. Och nu är jag nyss hemkommen från läkarn. Jag har ögoninflamation som jag och pappa misstänkte. Läkarn misstänkte även pollenallergi men jag har aldrig varit de innan och så planerar jag att de ska förbli :) Så jag skulle börja med ögondroppar till en början och se om de går över. Annars blir de allergitest :(
Medans jag ändå är hemma så kan jag sätta igång med mitt plugg som jag bara lagt på hög de senaste veckorna. Om jag ska ha lämnat in alla arbeten innan skolan är slut för den här terminen så är det verkligen dags att sätta fart! Och dags att kämpa.. Mitt mål med mina betyg på gymnasiet har hela tiden varit sen jag började att jag bara skulle ha G i franska. Men jag tror att jag får tänka om x)
Men nu ska jag sätta igång!
Hörs senare! // E

How many times can a person forgive?

I've been hurt by people. And I've hurt people myself.
The hardest thing is that you can't do anything about it once it's done. And that you will never be able to do something undone. The things you can do, is to make sure that you will never do it again and to say you're sorry. But it will take time to heal the scars, to forgive and to be able to trust again.
So once again, I'm sorry. 
// E - You can't broke anything that's already broken. But is it possible to fix something that's been broked?


Everything will be alright



Lifehouse- Storm. Underbar låt att ligga och lyssna på innan man somnar..

Dags att stänga av datorn och sova lite. Kan nog behöva all sömn jag kan få egentligen för att bli frisk men jag måste ju plugga också. Innan jag kryper ner helt och hållet under täcket så ska jag göra mig en kopp honugnste till min lilla hals.
Hoppas hoppas att den är bättre tilll imon. Men ingen dans blir de för min del inte, återigen :( Nästa vecka kanske? Ja då fasiken ska jag vara med! De bara är så :)
Pen i alla fall puss och godnatten nu! Dröm sött ♥ 
// E

ps: Nedräkningen till Paris har börjat! 26 dagar kvar..

The smell of you in every single dream I dream..

Dagarna susar förbi men jag lyckas ändå inte bli av med min sabla förkylning! Jag har varit sjuk i ca 1,5 snart 2 veckor med tung förkylning, kanske t o m lunginflamation. Hostan blir värre för varje dag som går känns de som och de får ju inte räcka med de utan nu har även ögonen börjat sätta igång.. Varje morgon vaknar jag upp med kladd i ögonen så att jag knappt kan öppna ögonen eller se. Och sen är dom blodsprängda hela dagen lång så att de ser ut som att jag går på något men jag lovar att de gör jag inte! 
Jag har alltid varit en bland dom som inte blir sjuk så ofta men när jag väl blir de så håller de i sig länge och de suger. Men man ska väl vara glad att man inte är sjuk så ofta ändå :) Men jag hoppas verkligen att de går över snart så att jag kan bli mitt gamla vanliga glada och pigga jag igen! :)
Life's a bitch! And there's nothing you can do about it ;)
// E




Ungefär såhär ser jag ut och känner mig just nu x)

The moments in life that makes us appreciate it even more..



Just because I love you a little bit more every day ♥

Girlsnight


Bild från en tidigare tjejkväll hemma hos Julia

Håller på att göra mig iordning för kvällen och de ska bli supermysigt at få träffa de gamla tjejkompisar igen! De var ett tag sen sist! Men nu är de dags igen och jag har en känsla av att kvällen kommer bli super! :)
Have fun tonight folket! // E - Sometimes you have to be apart from people you love.. But that doesn't mean you love them less. Often it makes you love them even more.

Hey Soul Sister

hej igen! Städningen går prima! bortsett från att jag inte städat mitt rum alls utan bara resten av huset ^^ Men de behövs de med så de är bra :)
Just nu ser de ut som att jag och syrran + kompis får skippa bion i eftermiddag för de ser ut att bli lite för tajt med tiden i och med att jag ska iväg ikväll.. Men någon gång i nästa vecka blir de i alla fall :) Men dags att återgå till städningen. Skulle egentligen bara läsa Amandas blogg lite snabbt för att kolla hur de gick för henne när hon gick modevisningen för nudh idag :) Men inget uppdaterande på hennes blogg än inte ^^
Hörs senare! // E




Vad helgen har att bjuda på:

Lördag:
♥ Städa rummet
♥ Plugga
♥ Vila(!) Jag är fortfarande inte helt frisk från förkylningen -.- 
♥ Bio kl 5 med lillsyrran & hennes kompis
♥ Träffa tjejerna hemma hos Julia med film & mys

Söndag:
♥ Städa salongen
♥ Kolla på seriepremiären för laget hemma :) Jag själv kan inte vara med :(
♥ Käka pizza med jobbet :)

En lugn men fullproppad helg :) Känns som att de är nästan precis de jag behöver.. Inget festande för jag är allt för förkyld för de men ändå lite som håller mig sysselsatt :) Bion som vi ska se i eftermiddag är Remember me med Robert Pattinson så den kan inte vara dålig ;)
Men dags att sätta igång med städningen nu :)
Puss // E



Katalysatorer & Turbiner

Sitter i skolan och har precis hoppat bussen som vi åkte hem från Växjö med.. Ska snart ta bussen härifrån och enda vägen hem för att sova! Dagen har varit lång och massa information har tryckts in i min lilla hjärna som just nu känns alldeles full x) De känns att man inte riktigt är frisk än för man orkar nästan ingenting utan att man känner av den matta känslan i kroppen. Men de går la över som allt annat :)
Ikväll blir de samhäll-, svenska B- och svenska C-plugg. Inget vidare kul men efteråt belönar jag mig med ett avsnitt av Vampire Diaries + glass :) Gott gott gott!
// E - De ska kännas att man lever!

They say love conquers all.. Sometimes I belive it does.


Jag & min fina vän Mia :)

Jag blev hemma från skolan även idag ^^ Men imon ska jag till skolan de lovar jag! Vi ska till Växjö med klassen tillsammans med NV klassen så de kan nog bli en ganska kul skoldag ändå :) Jag fruktar lite för hur mycket jag ligger efter med plugget nu när jag varit hemma bara.. De blir inte roligt att ta igen :/ Men de är morgondagens problem :)
Nu ska jag slänga mig i soffan framför Grey's! "The best of the best"
// E - Without my friends and family I would be nothing ♥

I confess.. I do miss you sometimes.



Dags för sängen! De blir antagligen skola imon men återigen så får vi se hur jag mår imon bittt!
Godnatt folket!
// E

Glass i stora lass!

Visst hade världen inte varit densamma utan glass!? :) Jag sitter just nu och vräker i mig ananassplit, en vaniljglass med ananassorbet i och de är ju så gott! Visst hade en Ben & Jerry glass varit en smula bättre men den här duger fint den med! :)
Idag har solen strålat ute och jag har varit hemma från skolan även denna dag men mår betydligt mycket bättre så imon ska jag till skolan och krama om alla mina vänner! Men Jag låg inte inne på rummet, i sängen och deppade för att jag inte fick sitta i skolan och plugga utan jag gick ut och satte mig i en solstol med en bok och fick faktiskt lite färg :) Trodde inte de skulle ta något över huvudtaget men jo! Några dagar till så kanske de syns lite sen :P Skönt att de fina vädret har hållt i sig så här länge i alla fall. Självklart hoppas man ju att de fortsätter likadant också :)
Nu plugg plugg plugg..
// E - Love hurts!



I do not have to apologize for how I repair what you have broke.


Me. Myself. And I.


Har varit hemma idag eftersom förkylningen, halsbrännan och min hesa hals inte vill ge med sig. Men huvudvärken och febern har gett upp fajten och mamma kanske har rätt i att jag ska käka pencilinet (stavning?) för jag kan ha haft halsfluss igen.. Min hals har verkligen värkt, skärt och hatt sig så de har sjort fruktansvärt ont men jag vet inte :P Hoppas bara att de går över snart! Kanske går till skolan imon om de blir lite bättre i halsen men kan i alla fall inte vara med på dansen :(
Något annat som hänt är att jag bestämt mig för att sätta igång med fotbollen igen! Så fort jag kan efter att jag blivit frisk :) Jag har hela tiden tänkt komma tillbaka men varit osäker på när och nu i helgen insåg jag verkligen hur mycket jag saknar de och hur mycket jag brinner för fotbollen! De är en del av mig, min uppväxt, mitt liv. De är något som både jag, många av mina vänner och många i min familj delar en passion för och jag tänker inte ge upp de! Även om de ibland betyder att jag får fixa & trixa med jobbtider samt sitta uppe vissa nätter och plugga inför prov ^^ Trots de är de helt klart värt de!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och så får vi se om jag mår bättre imon!
Sleep tight folket!

XoXo // E


Färgglatt, rockigt, sött & glammit från stylebystars.com!






http://www.stylebystars.com/


De hade inte varit fel med några nya tuffa & roliga fest outfits i garderoben :) Särskilt nu när de underbara vår/sommarvädret har kommit till vår kära sommarstad så hade de varit kul med lite färgglatt också! :) Men måste spara! Paris om en månad nu snart bara och jag längtar ihjäl mig!
We're gonna have an awesome time while we're there!
// E

Home sweet home!

Äntligen är man hemma efter en sketen helg! Hahah nae helgen har varit super verkligen!! :D Jag har haft skitkul och resten av laget likaså! Dock blev lägret inte som jag hade tänkt mig.. Jag vaknade upp i fredes med en känsla av att jag var lite tjock i halsen och de visade sig längre fram på kvällen efter en hård träning när vi kommit till Danmark. Lördag morgon vaknade jag upp med hosta, en näsa som rinner (som fan!*), jag är hes som en kråka och med en känsla av att jag hade låg feber dessutom! Inte vidare kul eftersom jag fick stå över 2 träningspass pga detta men jag lät inte de förstöra lägret ändå för min del :) De blev bad på dagen och puben med el clasico på kvällen! Skit kul var de!
De finns massa mer att berätta om vår lilla tripp till Grenå, Danmark men då hade inlägget blivit milslångt så därför har jag valt att korta ner de ^^ Men jag säger återigen att jag har haft skitkul och jag älskar mitt lag! :) Utan er hade de inte varit desamma! ♥
Puss på er! // E  

Pics kommer! ;)

It's a desire.

There is something to say about a glass half full.. About when to say stop. Some thinks it's a floating line, a barometer of needs and desire. It's entirely up to the indiviual. And it also deepends on what's beeing pour.
Sometimes all we want is a taste. Other times there is no such thing as enough. The glass is bottomless.
And all we want..



...is more.


Och vi laddar upp för fotbollshelg! ;)



Nothing to do, so much to do!

Känner kinte för att göra någonting och de känns inte heller som att jag behöver göra något men jag har skit mycket att göra!
Läxor:
* Geografiarbete
* samhällsarbete x 2
* Svenska C- uppsats
Sen ska jag packa väskan för imon så åker vi över till Danmark eller närmare bestämt grenå för träningslägret! :D Jag vet inte alls vad jag behöver ha med mig mer än träningskläder typ men de är väl de vanliga annars antar jag :) Känns nästan som att jag är lite nervös x) De ska bli så himla kul! :D




Dagens horoskop



Lejonet

Ditt horoskop för 8/4

08. april 2010

Under några månader framöver gäller det för dig att hålla hårt i slantarna. Det är viktigt att du är mån om att stabilisera ekonomin, för att senare kunna koncentrera dig på andra saker.










So true! Måste spara slantarna till Paris, till körkortet, till en data med mera! Inte kul över huvud taget men de behövs :)

Bakom ratten

Jag har även hunnit med att övningsköra med papi ikväll och gud va skoj de är! Men så läskigt på samma gång x) Men de är väl en vanesak antar jag :)
Men nu ska jag slänga mig i min otroligt sköna säng och sooova! länge! Men imon väntar även plugg som jag måste ta tag i för de hinns inte med till helgen. Då är de bara fotboll som gäller! :D Äntligen säger jag bara! Träningslägret har varit ganska så efterlängtat av mig och nu är de här :D Sen gör de ju inget att vi ska till Danmark heller ;P
Men nu- sängen! ;)
// E- It's gonna be awesome!

Buzy days!

Full rulle har de varit de senaste 2 dagarna och med bara 7 timmars sömn efter båda så kan ni gissa att jag är trött! Men jag har haft superkul!
"Klassfesten" (bara halva klassen där) var lyckad och alla verkade ha skitkul även om de spårade ut lite i slutet.. Stopp i toan och ett bord som välte med lite grejer på men alltihop fixade sig ändå :) Tack till axel för festen och allt roligt folk som var där! :)

Och så igår var de upp tidigt för de var dansträning på skolan tillsammans med dans & gestaltning som gällde. Var där vid 9 tiden och höll på till 12 sen var jag tvungen att gå för jag skulle jobba :/ Men gud va kul de är! Danserna börjar sitta mer men samtidigt så har Linda (vår lärare) också blivit petigare så de gäller att ligga i om man ska ligga på plus där minsann ;)
Efter de var de bara hem och vända sen in till jobbet och jobba i 4 timmar. Efter de direkt hem till Etti som bjudit hem några tjejer för pizza :) Lite senare sen på kvällen så kom killarna och lite fler tjejor så då var de fest! Trevligt trevligt! Ganska surt att min kamera försvann under kvällen bara. I 2 timmar gick jag och letade efter den i varenda litet hörn i hela huset men den fanns inte där.. (PANIK! eftersom de var min systers kamera) Så när jag vaknade hos Etti i morse så var jag inställd på att den var snodd även om de kändes jävligt* surt! Men så precis innan jag ska gå så kollar jag bland skorna och bakom dörren i hallen för tusende gången och ser en kamerasladd! -Lycka! Någon hade ställt den och gömt den bakom ett par stövlar, bakom dörren i hallen. Vem gör så!? Skrek i alla fall av lycka när jag hittade den och jag är bara glad att den kom fram nu :)
En halvtimme efter att jag hittat den tar jag och Lisa bussen in till stan och köper mat på pastavagnen sen bussen hem och ut i de fina vädret som gällde. Tillsammans med lite sömn också! :)

Hemskt mycket text blev de nu men så här har i alla fall mina 2 senaste dagar sett ut :)
// E

De laddas upp för fest!


Från senaste klassfesten!

De börjar närma sig förpärla hemma hos Sofie och jag har ännu inte bestämt mig vad jag ska ha på mig :/ surt men sant! Så de blir nog bara att slänga ihop något i sista sekund dessvärre ^^ Nu ska jag i alla fall äta mina baguetter sen hoppa in i duschen och därefter fixa håret :) Kanske har bestämt mig sen för vad som kan bli kvällens outfit?
Puss så länge! // E

Inspiration: Elin Kling




All the above

Godmiddag folket! Jag sitter här vid datorn och försöker förgäves kolla på "Vampire diaries"-avsnitt på tv6play.se. Så nu efter ca en timme ger jag upp! Vi har ett helt värdelöst internet så de är inte lönt att fortsätta längre utan jag får helt enkelt vänta tills nästa avsnitt på torsdag istället :P
Och nu sätter jag istället på lite härlig musik, taggar till kvällen och provar möjliga outfits som jag kan ha på mig ikväll! :) De är klassfest med SPM08 som gäller och jag anar att de kommer bli galet! Som vanligt ;)
// E




"Jag kommer aldrig sluta leta efter någon bättre än dig..."


Tryin' to think of something, anything just to keep me from thinking of you..

As we grow up, we learn..
♥ That even the person that wasn't supposed to ever let you down probably will.
♥ You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time.
♥ You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken.
♥ You'll fight with your best friend.
♥ You'll blame a new love for things an old one did.
♥ You'll cry because time is passing too fast.
♥ And you'll eventually lose someone you love.
So take many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back. Don't be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin.





Påskgodis!

Jag sitter och trycker i mig påskgodiset som jag fick igår ^^ De blev ingen promenad med tjejerna idag men kanske sticker ut senare på egen hand istället :) Finns inte så mycket att göra när de är så trist väder ute en söndag eftermidda :P Men jag har mitt godis och de är gott! Så varför klaga egentligen? ;)
// E



Do you remember all the times we had?

Fy fan va bra gårdagen var! Gamla godingar som jag inte träffat på evigheter var där tillsammans med många av dom som jag umgås med dagligen :) De blev lite drickande, massa dansande, lite vattenpipa och MASSA catching up snack! Och kvällen kan sumeras i ett enda ord- SUPER! :D Bilder kommer efter min promenix med Sofie och Emme som jag ska ut på nu :)
// E




Påskafton

Idag är de verkligen påsk hemma på ledhestra :) Vi har käkat gott och gömt/letat påskägg samt gått en underbar vårpromenad ute i de fina vädret :) Mysigt när storasyrran är hemma också och alla är samlade för en gångs skull :)

Gårdagen var lyckad! Jag tackar Sanna, Fanny, Lisa, Matilda, Ballen, Ponna, Mia, Sofie, Lena, Julia, Mange, Niklas, Danne och resten av gänget som var med igår för en supertrevlig och rolig kväll! :) Ikväll ska vi hem till min kära vän Emil och festa till de lite där med gamla österledare- mycket trevligt! :)
Men nu ska jag fixa till mig de sista sen bär de av mot Emil!
Återigen glad påsk allihopa! :)
// E


Musik att somna till...



Godnatt! ♥

Sleeping sickness

Dags att sova för lilla mig nu känner jag. Hela kroppen min är trött och sliten efter en hård vecka i skolan och på jobbet (jobb varenda dag efter skolan denna veckan). Så de ska både bli skönt och sen är de behövligt att vila upp sig :)
Imon förmiddag/middag så ska jag ut och promenixa med Sofie och då tar jag även med mig lillan i vagnen, mysigt kommer de bli! Och efter de laddar vi för kvällen hemma hos Sanna! :)
Puss och godnatt folket!
Sweet dreams.. // E




Today is a gift. That's why we call it present.




Påsklov!

Äntligen är lovet här ochn jag tänker njuta av varje sekund så gott de går! :)
Ikväll är de lugnt med lite plugg faktiskt och imon blir de partaj hos min lilla "Sanny" (Sanna)! Hennes päron skulle tydligen iväg och då tar hon tillfället i akt och bjuder hem lite trevligt folk- Härligt! :)
Sen i nästa vecka blir de klassfest, träning med dansen, jobb och träningsläger med fotbollen! :D
Veckan/lovet kommer bli super skönt & kul!
// E



Glad Påsk allihopa! :)


RSS 2.0