El Clasico nu!

Yes lillasyster har äntligen somnat och nu ska jag kolla El clasico! :)
Ska lägga in bilder från klassfesten sen efteråt hade jag tänkt men nu måste jag springa till tv:n för matchen är i full gång!
PUSS ELIN


Bio ikväll! :)

Jag är frisk och har precis slutat jobba.. Så nu blir de bio med Chophe, Johanna, Robin, Lisa och Filip :) Vi ska se 2012 och jag har ingen aning om va den handlar om men de blir nog bra :) Va ska reseten av folket göra ikväll? :)
LOVE // E

24112009

Varför blir man alltid sjuk på hösten?
Stannade hemma från skolan idag och åkte till doktorn för att kolla upp min hosta som jag har haft i några veckor nu och de visade sig att jag har halsfluss :/ Så nu ska jag käka pencilin och hostmedicin i 10 dagar så får vi se sen om jag har blivit helt bra :) Jag måste bli bra i alla fall för jag tänker inte missa dansuppvisningen! :P Vi tränar hårt både i skolan och utanför nu så jag tror att den kommer bli riktigt bra :) Vi får hoppas de i alla fall :)
Längtar dit!
// E-
En månad kvar till jul! :)


Ska färga håret nu på torsdag och jag har nästan bestämt mig helt för blondt nu :) Ungefär som Ashley Olsen har på denna bilden.. Va tkr ni? Skulle de passa mig? :)


Gårdagen..

Först jobb 10-15 sen hem och käkade + gjorde mig iordning. Vid 7 tog jag, Lisa, Julia, Lena och Sofie bussen till hylte till filips stuga :) Träffade Brink, Robin, Fredde, Patte, Amanda, Jonas, Coffe, Filip, Danne och Joel där och festade hela natten & sov där. Sen imorse åkte jag och Coffe hem till honom och kollad etv en stund tills jag skulle ta bussen in till stan och städa. Och nu är jag hemma igen och ska börja plugga till Kemi provet smått :P
Tack för gårdagen allihopa! :)
PUSS E
- I've missed you.. ♥



His body is my wonderland


Godnatt ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är supertrött! sov trots allt bara 3 timmar inatt x)
Sweet dreams everybody! ♥ 
Love // E


Jag är helt såld på Robert Pattinson!

För er som undrar om hur filmen var igår så kan jag säga att den var skitbra!! Varken sämre elr bättre än tvån och jag älskade verkligen slutet! :) Tkr att alla ni som funderar på att gå och se den ska sluta göra de och boka en biljett till nästa visning! Ni komme älska den! :)
Men nu måste jag kila till jobbet :)
See ya! // Elin


Jag kom med!!! :D

Yees!! Jag kom med på dansuppvisningen till lucia med dans och gestaltning! Vi hade uttagning för ett tag sen och jag var nästan helt säker på att jag inte skulle komma med bland dom som får visa upp för de gick så jäkla dåligt på uttagningen! Men linda såg väl ngt bra i de jag höll på med som tur va x) Jag längtar tills vi får stå där på scenen i galaxen igen och visa upp danserna :) Men tills dess väntar många timmar med hårt slit både i skolan och utanför.. :) Men de är de absolut värt!
// E- Can't wait!



The king!


19 november 2009

Gissa vem som ska på prämiär ikväll!
Ingen mindre än jag själv! ;P Jag och tjejerna ska på världsprämiären av den nya twilight flmen NEW MOON kl 23.59 inatt :D
Som jag har längtat till denna kväll! Ända sedan jag såg 1:an i princip ^^ Jag bestämde redan då att jag skulle gå på premiären av denna filmen :P Jag blev t o m medlem i SF:s bioklubb och allt bara för att jag skulle få tag i biljetterna till ikväll x) När jag fick sms:et från SF för ca 2 veckor sedan så surfade jag in så snabbt jag kunde och reserverade 8 st biljetter till tjejerna och mig :) biljetterna gick på en timme (i alla fall reservationsbiljetterna) så jag var skitstolt över att jag lyckats få tag på dom :)  '
Så om lite mer än 1,5 timme smäller de! Då sitter vi där tjejer! :D
Resten av folket.. Sleep tight! ;)
LOVE // E- bara för att vissa är bättre än andra ;)

Snygging däR! ;)

 



Strömlöst

Var utan ström i 4 timmar fram tills nu :P Man är verkligen helt lost utan ström! Iaf jag .. x) satt en stund och spelade kort med lillsyrran och jag vann ;) för de mesta iaf ;P För övrigt så mår jag lite sisådär.. har lite feber, halsbränna och hosta vilet inte är så kul men livet kunde varit värre :) 
Nu tror jag att jag ska göra honugnsvatten till mig och sätta mig framför tv:n och kolla sverige- italien en stund :)
Ha dé folket! och hoppas ni mår bättre än mig x) 
// E- I wish I could change destiny.. 




Syrran har åkt till London ikväll.. Have fun! Avis som tusan är jag! 
Tänker på dig ♥


Blond eller brunett?

Time for a change :)
Tröttnat lite på min hårfärg nu eftersom den gått ut så mkt så jag ringde till Anne och bokade ny tid för färgning och kanske klippning också.. :) Men jag kan inte bestämma mig för om jag ska bli blond igen eller om jag ska bli lite brunare än sist.. :) Hade varit kul med båda två men jag kan inte bestämma mig för vad jag kommer passa i bäst. Vad tycker ni? Blondin eller brunett? :)
// E




Måndagkväll

Hemma och sleten är man.
Cupen i lördes gick skit xD men de var skitkul att spela! :) Jag, johanna, lisa och tonna kom hem vi 9 tiden på kvällen och fixade oss snabbt i ordning och hann precis med bussen till jojje.. så de blev lite festande med ;) Kanske inte var så bra för jag tappade rösten helt på slutet och musiken sög hela kvällen(!) men annars var de kul :) Sjukt mkt folk var där btw! :S men de var riktigt kul de med :)
För övrigt så sitter jag med världens huvudvärk och dricker honungste för att min hals ska bli bättre men sitter och hostar så mkt nu så jag tror att jag snart kommer hosta sönder ett revben :/ så de blir nog ingen skola imon och de innebär att jag missar dansen :( snyft* den enda höjdpunkten på veckan i skolan och så missar man de :( surt!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och vila min hals :) Sleep tight everybody!
Love // E


You are my sweetest downfall.. ♥

I thought I could resist you. I thought I was strong. Somehow you are diffrent from what I've known. I didn't saw it coming. You took me by surprise. You left me speechless the way you looked at me, you left my breathless after holding me. You've managed to disarm me, my soul is shining through. I can't help but surrender and admit that you have stolen my heart.. ♥
- E
                                   


Växjö here we come! :)

Jag har överlevt fredagen den 13:e! x) hahha de hände inget större misstag under denna dag och jag är överlycklig! :D hhaha ;P Men jag är också jätte trött och imon ska jag och litt kära lilla fotbollslag åka en sväng till växjö och spela cup :) Kommer vara borta hela dagen och kanske blir de lite festande på kvällen också :) hade varit superkul iaf :) Nu ska jag krypa ner i sängen och sova för imon ska jag upp 5!! :O
Godnatt och dröm sött allihopa! :)
// Elin

ps: Önska oss lycka till! :D


Fars dag ♥

Idag har de varit pappas dag. Blev som vanligt frukost på sängen för daddy dj :) Sen fick han en liten present från oss, ett presentkort på fridolfs för 800:- Hoppas du tycker att du haft en bra dag pappsen! Älskar dig ♥





Jag har världens sötaste lillasyster!



Isn't she lovely, Isn't she wonderful
Isn't she precious, Less than one minute old
I never thought through love we'd be
Making one as lovely as she
But isn't she lovely, made from love


The more you learn the more we share. We were worlds apart and you see
it was so much easier to be,
cause now I know what we can’t have and it’s so unfair. 
-Anna

Fredagen den 13:e stannar jag hemma x)

Jävla kedjebrev och horoskop och stegar och gatstenar och a-brunnar och ja all sån skit!

För er som inte känner mig så bra så kanske ni inte vet att jag är jätte vidskeplig x) Töntigt och korkat men sant! Jag går aldrig på a-brunnar, aldrig under en stege, trampar aldrig på kanten på en gatsten, läser alltid horoskop om de finns i en tidning och tror på dom. Jag ändrar t.o.m mina planer för dagen om de står att jag har otur eller ngt xD Och dessa jäkla kedjebrev! Jag hatar dom för jag göt alltid som de står i dom och jag måste alltid skicka vidare dom xD Jag är helsjuk jag vet men va fasen ska jag göra!? jag kan inte sluta nu x) tänk om jag krossar en spegel :O då är jag körd! xD


De blev fest igår ;)

Härlig dunkande känsla man hade i huvudet imorse när man vaknade -.- Men de var de värt! Jag hade skit kul igår :) Extra kul var de att träffa marcus! Så länge sen de var man träffade den killen. Allt för länge sen om du frågar mig :) Åkte hem till honom med mia, schider, lena och Julia en liten stund efter vi varit i stan hos samuel. Kollade film och käkade nudlar ;) tyvärr däckade jag typ efter 10 sek när vi satt på filmen xD Men nudlarna var goda! ;) Tack marcus och alla för gårdagen :)
Nn ska jag ta en huvudvärkstablett och försöka ta tag i pluggandet som jag ska var färdig med imon.. -.-
// Elin- I'll never get over you by hiding this way.



just nu känns allting hopplöst x)


RSS 2.0