Busy days- busy woman!

Dagarna susar förbi när man har kul och mycket att göra! Jobb hela veckan lång, kräm i onsdes, fina killen i tordes, 18-års fest för Emil och Hampe igår och marinfestival + utgång ikväll är det tänkt. Men min förkylning som jag dragit på mig under veckan har bara blivit värre och värre så jag är inte jätte pepp på ikväll men har man lovat brudarna så har man lovat brudarna :) så staden om en halvtimme nu då!
See ya!
// E


Jag har världens sötaste småsyskon ♥



1992.07.25 23:25



Jag är 18 hela år idag. 18! Shit jag börjar bli gammal ju!

Crazy days and wild nights!

Gaaah denna helgen har varit galen! Pink och takida med syrran uppe i göteborg i fredes som var något av de häftigaste jag varit med om! Sen igår så kom tjejerna hem till mig först för lite förpärla och pizza innan vi drog in till stan vid halv 11 tiden. Träffade massa härliga människor och fick massvis med gratulationer samt sång under hela kvällen :) Så för att sammanfatta kvällen kan man väl säga att den var galet kul från början till slut! och jag kan inte säga annat än att jag längtar till nästa utgång som förmodligen blir kräm på onsdag! :) Tack allihopa för igår! ♥

P!nk

Kom hem för snart 2 timmar sen från oscar och har gjort iordning mig samt käkat för att alldeles strax ta bilen och åka upp till götet tillsammans med syster yster. Ikväll väntar Pink med bland annat Takida som förband!
Det kan inte annat än bli super! :) see ya folket!






Idag säger vi grattis till storasyster!



Sofie 23 år!
 

Skratta i 10 min och en halv ostmacka försvinner.



Blädrade igenom en gammal kvällstidningbilaga på jobbet idag och såg rubriken ovanför. Tydligen så handlade artikeln om att kvinnor ska slänga vågen därhemma, vara glada och äta de man tycker om istället för att tänka på vikten. Gör man de så kommer man garanterat gå ne i vikt samtidigt som man har kul och mår bra. Men då undrar jag varför jag nästan bara går upp hela tiden? x) Jag är nästan alltid glad nuförtiden och skrattar en hel del så borde inte jag vara pinnsmal då? Kanske, kanske inte ^^ Jag tror i alla fall på att man mår bättre om man skippar vågen och inte bryr sig så värst mycket om vad man stoppar i sig, men kanske lite ändå :)
// E


Dags för sängen!

Att sova i sin säng inatt känns lite konstigt.. De senaste dagarna har jag sovit hos Jossan och Oscar så jag känner mig lite ensam men de ska bli skönt att krypa ner i sin egen säng och sova ut :) Imon blir de Oscars place igen :) 
Puss och godnatt på er! // E - Never give up on something you can´t go a day without thinking about..

you turned me into somebody loved ♥

Jag lever livet! och jag älskar det! Visst jobbar jag och sliter emellanåt men allt runt omkring väger upp det :) Superbra vänner, en familj som alltid ställer upp, härliga jobbarkompisar, en underbar kille och fint väder :) Det skadar ju inte att jag fyller hela 18 år nästa söndag heller! :D Så nej jag klagar inte. Inte det minsta :) Livet leker!



Life is to short to regret things :)

Tema 80-tal!

Kvällen är här och ikväll är det Amanda som står för kalaset! Fröken Brohed har fyllt 18 år och ska fira det med en brakfest med tema 80-tal.. Pastell, stort hår, bodys, kavajer med breda axlar, färglada ögonlockar och naglar, benvärmare mm! Kvällen kommer bli galen och grymt rolig är jag säker på :) Kommer att ta massa bilder under hela kvällen så att ni får se hur roliga vi såg ut under kvällen ;) Amanda, my och lisa är här hemma hos mig och har varit här för att fixa iordning de sista innan vi sticker ner till sofie för lite förpärla med tjejgänget :) Men ingen dricka för mig ikväll, jag ska vara duktig och vara nykter för en gångs skull :)
klockan börjar bli mycket dags för party!!



Alicia

Det är strålande sol ute och 29,0 grader i skuggan i vårt kära Halmstad. Underbart! Men tyvärr så har jag inte kunnat njuta utav dagen ute i tylösand och ligga på stranden som en packad sill (om man så vill ;)) utan jag har varit hemma och städat hela dagen :/ Det är lika tråkigt som det låter men behövligt för imon är det dop för lillplutten här hemma som gäller :) Och då kommer ju hela goa släkten så storstädning var de som behövdes. Hoppas vi får lika fint väder imon med bara så ska nog dagen bli jätte fin :)



Lilla Ella Maja Alicia och jag ♥


3-2

Det blev ingen strand idag för de var mulet när jag vaknade upp vid 10-tiden men jag och lisa stack n till staden istället och kollade in rean i stan och de slutade med att jag fick med mig ett par byxor, håraccesoar till lördag och en present till amanda som fyllt 18 :) Vi mötte upp my och satte oss käkade pasta på roberts.. gott fast dock nte lika nyttigt som de låter! :P Efter de gick vi och kollade i lite fler affärer sen kom mia och sofie in till stan och då blev det fika på fribergs också! Så man har inte varit jätte nyttg idag inte men gott var de ^^
Nu ikväll har matchen mellan Holland och Uruguay varit på tv:n och jag måste säga vilken match! Uruguay gav bannemej Holland en riktig match och gav sig inte förens domarn blåste av matchen. Men Holland spelade för final och guld och därmed gick dom ur denna matchen som segrare och et bättre lag. Resultatet i matchen blev 3-2. 
Nu dags för kvällsmat! :)
Ciao // E 

You gotta love life!

Fullspäckad dag idag! Gick upp vid 5 imorse för att åka in till salongen tsm med Jonna och städa innan de skulle öppna så när man var hemma igen var man ganska sleten för sov inte mycket inatt heller. Sov till halv 3 sen och då hade den del av familjen som inte jobbar åkt till stranden utan mig :( visserligen hade dom väckt mig och frågat mig om jag ville med flera gånger men eftersom jag fortfarande halvsov så så fattade jag nog inte riktigt vad dom sa ^^ Men jag städade upp lite här hemma istället och ringde sofie och sa att kunde komma hit en sväng och en halvtimme senare var hon här :) jätte trevligt! vi satt och pratade om hur hon haft de uppe i borlänge på peace and love den senaste veckan och hur jag har haft det här hemma.. Massa catching up helt enkelt :) Efter de ställde jag mig tillsammans med mamma och syrran och lagade till lite wok med nudlar till kvällsmat.. gott!
Imon ska jag träffa lisa och kanske blir det stranden om vädret tillåter ? Annars blir det shoppingrunda istället :) Kanske blir det även grillning på stranden framåt kvällen med Oscar, Hanna, Lina, Pysi, Fidde mfl :) Morgondagen ser ut att bli bra i alla fall :) 
NU- sängen! natti natti!
// E

Förresten! Lördagkvällen var galen! Lägger ut bilder på fb imon och kanske här med om ni har tur ;) puss!

Dags att dra in till stan!

Det blir svart klänning ikväll! mer hinner jag inte skriva för syrran ska med in till stan och jag får skjuts av henne! lycka! Hoppas ni får en rolig kväll alla där ute :)
PUSS!

Time for party!

Är nästan helt färdig för kvällens firande av flickorna :) ska ta bussen om en timma till sanna för en liten förpärla sen sticker vi till festen :) Tvekar dock fortfarande på mitt klädval.. Gul tubtopp-klänning eller svart volangklänning ? Det är frågan! Och converse eller klackar ? Hjälp mig! ^^ Aja jag ska fixa naglarna så får vi se om jag har bestämt mig efter det :P
Puss så länge! // E

Live life, love life!

Soldagarna i Halmstad har verkligen kommit! Det steker ute medans jag och resten av jobbgänget nästan fryser inne på Gudagott ^^ De har varit mycket jobb denna vecka men och mer ska de bli! Imon är det jobb 11-15 som gäller och det med ett stort "suck"! Varmaste dagen på hela veckan ska det bli och 27 grader är lovat så jag är ganska bitter.. Men jag är väl desto gladare när lönen kommer då istället :)
Imonkväll blir det partaj för hela bunten för Matilda med två vänner ska ha 18-års fest! Ska fösöka hinna köpa presenten jag och oscar har tänkt ut till henne innan jag börjar jobba imon, ska bli kul och se om hon tycker om den :) Ska höra med brudarna om vi ska ha ngn förpärla med, hade varit himla trevligt i alla fall! :)
Men nu är de dags att runda av för kvällen! Om jag hinner imon innan festen så ska jag visa er vad jag inhandlat de senaste dagarna :)
Puss och kram på er! // E - I can honestly say, you have been on my mind since i woke up today.. ♥



Tylösand på söndag kanske om vädret håller i sig ? Vi håller tummarna i alla fall! :)

RSS 2.0