Lost and found

Igår när jag satt på bussen smsade jag Mia och frågade om hon satt på 400 in till stan.. Efter ett tag kom jag ihåg att hon inte hade några pengar på mobilen. Så jag tänkte bara att vi ses ju ändå på Sannarp. När jag hoppat av bussen vid norre port och gått en bit så ska jag ta upp mobilen ur väskan och ringa till Mia istället och fråga om hon redan var på Sannarp men jag känner inte den någonstans! Jag tänkte att jag kanske har lagt den i en utav mina fickor istället så jag känner där med men ingenting!! :O Då började jag få lite smått panik! Så jag tar upp alla mina böcker ur väskan och ingenting! det var ingenting där :O Jag vänder mig om och börjar kolla på marken om jag precis har tappat den.. (hänt innan nämligen :$) Men jag ser inte den då heller..
Så jag springer till Norra station så snabbt jag kan och ser en 316 buss (som jag nästan precis hade åkt med) svänga in. Men ut kommer en gubbe istället för en tjej. Jag springer iaf fram till honom helt anfodd och frågar om han vet vem som körde 316 från oskarström 8.20, har mörk blondt, krulligt hår och nästan precis kom in hit till stan. Men han bara skakar på huvudet och säger att han kan ringa i den där mikrofonen elr vad det nu är. Men det var ingen som svarade när han frågade precis som jag hade frågat honom. Så vi går bort till där dom sitter och fikar när dom har rast, och på vägen dit så pekar han på en tjej och frågar om det var hon som körde men jag skakar bara på huvudet. Tjejen i bussen ser att jag är upprörd över någonting och förstår snabbt att jag måste tappat någonting, så hon börjar kolla runt i sin buss men hittar ingenting. Under tiden så har vi varit borta och kollat om hon var och fikade, men där var bara ett par gubbar som arbetade, en gubbe till och en tant. Så vi gick ut igen och denna gången gick vi fram till tjejen i bussen. Hon frågade direkt om jag hade tappat något.. och så svarade jag ja¨. och hon sa att hon letat i sin buss men inte hittat något och jag visste direkt att det inte var den bussen för denna hade blåa sätten och den som jag åkt med hade röda. Gubben frågar henne om hon vet vem som har mörk blondt krulligt hår. och hon säger att den ända hon vet som har det är Anette.

Tjejen i bussen ringer upp en annan tjej som sitter på österskans och frågar henne om hon kan ta reda på vems som körde 316 från oskarström till halmstad nyss (om det var Anette) och vilket nummer bussen hade som hon körde. Hon som sitter i telefonen vill först inte hjälpa till så hon säger bara att hon har annat att göra och lägger på luren. Hon på bussen ringde uop igen och sa att hon skulle göra det för att jag var så upprörd och ledsen (då tänkte jag verkligen att det  var kört). Och tjejen i telefonen sa okej då men jag ringer upp om ett atg igen. Nu hade bussen börjat köra för hon som körde bussen körde 53 som gick till Sannarp. Det var ju precis dit jag skulle så jag stannade kvar på bussen och pratade lite med tjejen som körde. Efter ett tag ringer telefonen, det är tjejen som sitter på östarskans. Hon säger att det var Anettte som körde den och vilket nummer på bussen hon hade. Hon säger ochså att anledninngen till att hon inte ville kolla upp det från början var att det är så många som tappar något när dom åker buss som ringer dit och vill ha tillbaka deras saker och att dom inte ska hjälpa till så här mkt egentligen.

Tjejen på bussen lovade att kolla i bussen som hon fick nummret på när hon slutade om ca 45 min. Om den var där skulle hon ringa hem till mina päron och säga att den var i tryggt förvar. Om inte så skulle jag gå in och kolla på Österskans idag.

Nu var jag framme vid skolan och hoppade av bussen. Sen gick jag till Mia och jossan och förklarade allt. Sen kom Julia, Lena, Emme och Alexandra också. Så jag fick förklara för dom med. Och bättre vänner finns nog inte <3 för dom försökte hela tiden få mig på bättre humör och det funkade faktiskt :) Jag ringde också hem till mamma från Emmes mobil och bad henne spärra min mobil. Det ända hon sa var hur korkad jag var som tappat den så jag la på. När jag varit på skolan i ca 10 min börjar jossans, Julias, Lenas och Alexandras lektion. Så det är bara jag, mia och emme kvar. Vi bestämmer oss för att vi måste plugga lite för vi hade två läxor och ett prov till i eftermiddag. Efter nästan en timme får Emme ett sms från jossan där det står: din syrra smsade lena och skrev att det var en som hittat mobilen!
Emme kopplar inte först x) så hon tror att någon skojjar med henne sen fattar hon och skickar mobilen till mig så att jag får läsa det. Och jag tror att det var nog det bästa som hänt mig på länge! Mobilen var hittad!! :D och jag skulle få tillbaka den! :D Efter det beskedet sken jag som en sol hela dan ;)

Så idag ska jag och hämta min "älskade" mobil på österskans ;D
 
// Elin- ska aldrig glömma något på bussen igen!

Let's get together!

Igår kväll var det en liten get together kväll hemma hos tobbe :) skitkul var det! träffade alla gamla vänner från österled <3 Ja, elr nae de var väl inte riktigt alla för simon, marcus och kidde var ju inte där.. men vi hade iaf jätte kul! sjöng singstar, snackade gamla minnen och myste med film och godis :) 

             


RSS 2.0