Sverige- England

Matchen var sjukt spännande men tyvärr så bommade sverige första och sjätte straffen och england bara första.. :/ lite otur bara.. synd! Men dom har gjort väldigt bra ifrån sig under hela de här mästerskapet så man ska deppa ihop för de :) Man kan ju hoppas att dom får bronset iaf :) De e dom absolut värda! :)



Imon ska jag träffa kidde i stan och shoppa loss! :D äntligen! har fått lön och det är dags att spendera pengarna :P Shopaholic that's me! ;) hahha :D Har hittat två väskor som jag villl ha och ett par svarta pumpsmåste inhandlas.. :) sen så hade inte en fest elr vardagsklänning varit fel heller :) kidde sa nyss att han typ inte har shoppat på ett år!? What? hur klarar man sig? :P hahah nemen ett helt år? :S Han har tydligen sparat en hel del duktig som han e :) Moa kommer in till stan senare också och då ska vi fika :D på mitt favvoställe espresso house :)



Kidde :)

Imorgon blir de utgång md några av tjejerna i klassen :) förfest ngn som vet vart vi kan ha den? :) sen blir de iaf till petras och elins lokalfest i brogård med fanny, sanna, mia och matilda :) Har snackat lite med oscar och antagligen så ska han, fidde och calle också dit :) skabli kul att träffa dom nu när man inte har sett dom sen skolavslutningen :) 
NU ska jag sova för jag e trött!! :P har jobbat heldag på jobbet idag och sov riktigt dåligt igår natt.. :/
Men natti natti allihopa :)
PUSS // Elin ♥

Midsommar 2009!



Ni e underbara! :D








Dans kring midsommarstången :)





Grillmästarna ;)











suck and blow ;P




Tack för kvällen allihopa :D mkt trevligt :)
Bexet nästa år igen? Såklart! ;D



Grattis till Jossan i efterskott! :) min älskade lilla galning fyllde 17 igår! :D Hoppas du hade en toppen dag igår och fick en massa skojjigt :) Älskar dig! Pusss <3



min going! <3
 

Step up 2 the streets



Åh den e så bra!!! :D

090615 01.15

Sitter här och skriver ett skolarbete.. på mitt sommarlov! :( men de e för att höja mitt betyg så de e väl värt de antar jag :) Idag har jag varit och lämnat tillbaka matteboken på skolan så jag skulle slippa få betala för den och sen åkte jag in till stan för att köpa sommarbusskort och då sms:ar julia och frågar om ngn vill komma in till stan och fika med dom :) perfekt elr vad!? ;D så de blev fika med julia, lena, matilda och saga på espresso house :) blev frappino för mig, mudcake för julia, lena och saga och iste för matilda :) riktigt mysigt var de och riktigt gott! :D

Imon blir de jobb.. 16.00-19.00 så de e helt okej :) hoppas att de blir bra väder så att man kan sola lite också och få lite färg till midsommar :) annars blir de solariet ;)
På midsommar blir de tobbes stuga i bexet :) hoppas att de kmr mkt roligt och trevligt folk så att de blir en kväll att minnas :) många som åker iväg nu bara :( Jossan åker på onsdag till vimmerby, julia och lena åker också på onsdag fast till kroatien, coffe om mindre än en timme till grekland och johan har redan åkt :/ kmr sakna er! <3 men se till att ha de riktigt kul! :) och släng iväg ett sms då och då ;)

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på min kära bärbara dvd-spelare :) ska kolla på ännu ett prison break avsnitt :) de e så bra så man blir tokig! :P men de har jag varit i praktiskt taget alla serier som har gått på 3:an och 5:an :P gossip girl, grey's anathomy, the hills, desprete housewives, OC, one tree hill, sex and the city japp you name it! ;D alla e ju så bra! men ne nu måste jag gå..
Natti natti allihopa!
Sweet dreams // Elin ♥


Sommar, regn och rusk..

Japp vi har fått sommarlov men vädret e bara kasst! de e ju toppen :/ skolavslutningen var helt okej ganska kort men de var bara skönt för då kunde man åka hem och ladda upp inför kvällens festligheter :) de blev förfest hos oscar :) käk, snack och dansande blev de ;) mkt trevligt folk som var där :) alla var på topphumör och särskillt oscar som hade börjat med drickan i förväg ;P vid halv 10-10 tiden så tog vi bussen in till stan och bytte buss sen vidare mot snöstorp till tobbes, rasses och lydias privatfest :) mkt trevligt blev de där också med väldigt mkt folk :) lite ledsen över att jag inte träffade coffe bara :( <3
Vid kvart över 2- halv 2 tiden så stack jag, Jossan och Linus hem till Jossan.. Jossan gjorde smoothie och mackor till oss :) ni kan ju gissa om de var gott! :) Vi gick och la oss vid halv 3 kancke och var uppe vid 11 tiden nästa morgon :) 
kvällen var bra men som sagt saknade coffe :( och skulle nog tagit de lite lugnare med drickan också ^^





ni e underbara! ♥



Morning Glory

För er som inte vet så springer de numera runt ett litet busfrö hemma hos mig :) Miche har fått sitt föl! :D Ett sto (en tjej), brunt med två vita strumpor bak och en stjärn :)  Jätte söt e hon och jätte busig! Hon har redan hunnit sparka sofie på knät så hon har ett stort blåmärke och stegra och bockar gör hon hela tiden :P 

För er som undar om vi stod ute mitt i natten och hjälpte miche att få ut fölet så kan jag säga att vi hade ingen aning om att hon fölade den här natten x) idag var de ca en vecka kvar minst tills fölet var beräknat och första gången dom får föl brukar dom oftast gå över tiden.. men iaf när mamma ringde och bad mig ca halv 6 imorse att säga till sofie att gå ut i stallet och kolla till hästarna och att miche stod lugnt i boxen så tog de inte en lång stund innan sofie kom in genom dörren gråtandes och överlycklig på samma gång och skriker i princip ut att miche har fått föl! Fölet står i boxen och allt har gått bra :) Miche står helt lugn i boxen och håller hela tden ett öga på den lilla ögonstenen :)



Melissas lilla Morning Glory ♥


Fina!!! :D

Giggi corsage dress SEK 499, Vila - NELLY.COM  Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Helgen..

Har varit underbar!! :) Festen hos soffe blev riktigt lyckad! :) blev väldigt sent bara ;P jag var hemma när solen hade gått upp igen för kom inte hem förens halv 5 X) 
Kul att så många kom fast de var mindre än räknat .. elr de kankse var fler :p jag vet inte x) roligt att träffa och lära känna lite nytt folk :) Hände både ett och annat under festen ;P jacob och matilda gud va söta ni e! så glad för er skull! :) ska lägga upp lite bilder snart :)
Ha de bäst så länge!
// Elin ♥ 

Glöm inte!



Glöm inte kolla på denna dansuppvisningen imon på sannarp! Kommer bli sjukt bra tror jag :) om ni inte går på sannarp så gå och kolla på kvällen :) står tider på bilden ovanför :) Missa inte!
Nu måste jag verkligen sova :P
Natti natti ♥
// Elin

090603

Dagen har varit låång även om den inte spenderades särskillt länge i skolan.. Dagen började med att jag försov mig och missade min buss som gick 08.17.. när jag vaknar ringer jag i panik mamma och frågar om hon kan hämta upp mig från någon busshållsplats på vägen till stan och köra mig till skolan för då skulle jag kanske hinna i tid.. jag tog i alla fall 400 bussen som gick 09.19 från mig och var inne i stan vid så där 20-25 min i 10 och jag började första lektionen vid 10 i :S.. men de löste sig för min jätte snälla mamma kom och hämtade mig på österskans och körde mig till skolan :) jag kom ändå några minuter försent men de gjorde inget :) jag fick gjort mitt prov som jag missade i förra veckan under denna samhällslektionen och de kändes bra så jag var ganska nöjd när jag gick därifrån :) Efter de fick vi sluta för historian i på eftermiddan var inställd och Linda sa att vi kunde jobba hemma med svenskan så de var en ganska slapp dag i skolan :) men trött var jag ändå även fast jag fick sova någon timme längre imorse men jag var uppe rätt sent igår och pluggade inför samhällsprovet som jag skulle ha idag så de e kanske därför jag e så trött :/

Efter skolan åkte tjejerna in till stan och käkade medans jag satt och väntade på bussen från sannarp till stan.. när jag kom in gick vi lite i affärerna och jag hittade en svart kjol på HM som mia la ut pengar till mig åt (a) du e en ängel mia! och mia hittade en jätte fin klänning som hon antagligen ska ha på lördag på soffes fest (som jag btw läängtar till! =) matilda åkte hem och pluggade, jossan stack och jobbade och mia åkte tillbaka till skolan för att gå på musiken sen efter att vi käkat glass på donkan och snackat massa skvaller :P alltid lika kul! när de bara var jag, julia och lena kvar utav gänget så gick vi lite i affärer sen satte vi oss hos Jossan på vattenporten :) Så gott allting e däR! helt gudomligt! Idag blev det en kladdkakebit med grädde och en caffelatte som var med smaksatt med choklad oc hasselnötter :D mumma! jag och julia delade caffelatten för vi var inte så sugna och vi visste inte vilken smaksättning vi ville ha men de blev toppen :) Lena åt chokladbolle som vanligt och smakakade lite på vår latte :) vi fick även smaka chailatte av jossan och i slutet fick vi även lite jordgubbssmothie :) hon e för go jossan! :) <3



Efter mätta magar och mycket fika gick vi därifrån 1,5 timme senare.. :) var tvungen att ta bussen hem för att ladda upp för fotbollsträningen i kvibille ikväll :) det gick skit i början av träningen men sen rullade det på ganska bra och jag kom äntligen in i träningen :) var nära på att åka hem ett tag för de gick verkligen piss och mina benhinnor värkte så mycket så jag kunde inte skjuta ordentligt :( men det löste sig som tur var! :) ledsen över att jag inte kan vara med på matchen mot Vapnö på fredag bara :/ vi ska ju ha släktkalas hemma så jag fick hoppa denna gången men jag hoppas vi vinner och plockar några poäng till för de behöver vi verkligen tjejer! kom igen nu och tagga till tills på fredag så e jag helt säkert på att ni åker hem med en vinst! :) 

Nu ska jag ta och sova för som sagt jag e grymt trött och de blir nog hörförståelse i morgon kl 08.10 på franska lektionen :/ Missa inte dansuppvisningen imon på sannarp förresten! måste dit och kolla! :) Jag längtar verkligen till höst då jag får börja med dansen igen! saknar den grymt mkt! :(
Sweet dreams!
// Elin ♥





.......

090602

Shit va tiden går fort! Det är JUNI!! :D sist jag skrev var 14 maj.. illa :/ jag har helt enkelt prioriterat annat :) som att sola, plugga, jobba sova(!) etc. men nu får de bli lite ordning igen tycker jag :) de har hänt mycket på sista tiden :) Alla nationella i skolan är klart förutom franska hörförståelse som jag ska ha i eftermiddag.. hoppas hoppas att de går bra! jag har klarat mig med nöd och näppe på de andra delarna och fått precis G :P låter skit kasst men för mig e de hur bra som helst just nu x) franskan e något som har gått skit de här skolåret och jag kan inte säga att jag har försökt göra ngt åt det heller :/ känns lite tråkigt nu med alla betyg snack när lärarna frågar hur jag själv tycker att de går i skolan och man e tvungen att erkänna att de inte har gått så bra den sista tiden :/ alla lärarna säger att jag startade på toppen i höstas och nu e jag nere på botten typ x) låter ju toppen.. not! mina betyg då? ingen aning hur de kommer gå förutom 1 mvg och 3 vg av 12 typ x) ska ha mer betygsnack längre fram i veckan.. :) Denna veckan kommer bli as jobbig! :/ hade historiaprov imorse och franska ska jag ha i eftermiddag, samhäll imon, måste göra klart svenskaarbetet och idrottsarbetet också :/ + att vi ska ha prov i natur på måndag och de skulle vi egentligen haft på torsdag men lotta var snäll och flyttade på det :) jag måste få ett mvg på det här provet så att jag får mvg i betyg :) hade kännts grymt bra!

Till helgen blir de släktkalas hemma för jacob och joel :) hoppas vädret håller uppe så att vi kan sitta ute bara :) Kmr bli super mysigt! <3 var så länge sen jag träffade mina kusiner och resten av släkten :/ så de ska bli kul att träffa dom :) vi kommer träffas nästa helg också för då fyller min kusin 15 år! Grattis i förskott Anna! Hon och jag ska ta en liten roadtripp med våra moppar nu när hon fått moppe ;) Sen på lördag så blir det antagligen fest hos Sofie :) kmr bli jätte kul om de bara bli av..  verkade som att de var ganska många som inte kunde komma men jag ska tjata på dom sofie :P

För övrigt så leker livet och solen skiner! :D Fotbollen känns toppen nu och senaste resultatet mot torup/rydö blev 1-1 :) emma la in den iskallt i bortre hörnet i sista minuten ;) så ska de se ut säger jag bara men vi blev nervösa att vi skulle förlora där ett tag när torup/rydö gjorde mål när de var 3 minuter kvar av matchen. Jämn match minst sagt! :)

 Nu ska jag och jossan snart sticka och käka :) gott! vi satt ute och plugga natur ute i solen ett tag men det blev för varmt för vi villl ju inte gå svettiga inte :P haha 
Ha dé! :)
// Elin ♥


RSS 2.0