I..

..finally understood what true love meant... love meant that you care for another person's happiness more than your own, no matter how painful the choices you face might be.

Jag älskar dig♥



Mar. 2011-03-15

Livet rullar på hemma i lilla Halmstad. I helgen firade vi Fanny och hennes sysslings 19-års dagar och igår var det dags för den 5:e studentfesten med temat Bad taste! Mycket trevligt båda två, jag hade först inte tänkt gå på själva studentfesten utan bara på förfesten och se hur fula tjejerna faktiskt va. Men dom lyckades övertala mig till att hänga med till festen och jag är glad att dom gjorde det. Bara att stå och glo på folk fick en ibland att skratta så man fick ont i magen! Nu efteråt var det lätt värt att offra några timmars sömn :)
Idag skulle jag egentligen åkt upp till falkenberg med julia och lena och provat lite balklänningar men istället fick man hoppa in som barnvakt för lillasyster. Hon sov dock hela tiden så det var inte så jobbigt direkt! Efter det tog jag bussen in till anne och salongen för att testa lite olika modeller utav lockar till min balfrisyr. Oscar som var där och klippte/färgade håret tyckte nog att jag såg lite små rolig ut. Vi får hoppas att det med en fin uppsättning till blir bra, mycket lockar blev det i alla fall! :)

I’ll follow you into the park, through the jungle, through the dark
Girl, I’ve never loved one like you

Home
Let me come Home
...Home is wherever I’m with you  

Min pojkvän är rätt bra ibland! ;)

Lilltjejen som förgyller mina dagar♥


RSS 2.0