Marinfestival och middag ute..

har precis jobbat ett 6 timmars pass på gudis och ska stick och möta upp brudarna vid bussen :) vi ska käka ute och gå på marinfestivlen :) kan en fredagkväll bli mysigare? :) Vad ska resten av folket göra ikväll? Let me know! ;)
Ha dé! // Mared- you make me smile..


I'm back!! :)

Jag mår toppen! Bättre än på länge faktiskt :) I fredes åkte jag in till stan 2 timmar innan jag började jobba och hade redan bestämt mig för att de skulle spenderas mkt pengar! ;) Jag fick min lön samma dag och de har länge kliat i fingrarna på mig att använda den där lilla plastbiten i min plånbok som kallas kreditkort (a) de blev de här efter mkt väntande i köer in till provrum och provande.. :) riktigt nöjd e jag :)

 

Update:

Fredag
: I efter att jag slutat jobba i fredes kväll så åkte jag och michelle in till stan till en kille som hette Keven (mkt konstigt namn måste jag säga!) men jätte trevlig kille! :) Var där ngra timmar sen åkte jag och michelle vidare till tylösand för att kolla om där var ngt kul men vi satt bara i busskuren och muppade för allt hade tagit slut när vi kom dit.. -.- men jag köpte en hamburgare.. för 60 spänn!! :O skit jag trådde jag skulle svimma! de e nog mitt livs sämsta köp x) fast jag var ju hungrig så aja.. :P när vi suttit i busskuren ett tag så kmr en kille fram och frågar när bussen går och michelle svarar honom oc säger glatt "om en halvtimme typ" x) han tackar och försvinner där han kom ifrån.. 1- 2 min senare kör en taxi upp framför oss och en kille i framsätet vevar ner rutan.. samma kille som nyss hade frågat oss om bussen :P han frågar om vi vill åka med in till stan.. jag och michelle tvekade först men tänkte ändå va kan hända .. de var en vanlig taxi och killen verkade helt okej :) Mkt nöjda var vi med oss själva att vi vågat åka med när vi kom fram till stan :P killen var jätte trevlig och önskade oss en fortsatt trevlig kväll när vi sa hejdå :) jag och michelle funderade var vi skulle ta vägen tills bussen gick för inne i stan var de svinkallt! men jag kom på att vi kunde sitta på kebeb house om jag köpte en läsk elr ngt där bara :) så vi gick dit och ganska snabbt så somnar både hon och jag på bordet framför oss xD fast duktig som jag var så satte jag faktiskt alarm ifall vi skulle somna x) michelle vaknade efter 20 min igen och då sitter de två killar jämte oss xD ingen aning om var dom kom ifrån och jag sover fortfarande! X) den ena killen petar på mig och säger hallå hallå.. jag vaknar med ett mhm låt mig va typ xD hahha illa! och killarna bara sitter och skrattar åt mig typ och säger "va söt du e!" xD hahah de var nog de jag kände att jag var minst då! :P men när jag vaknat till lite mer var de jätte kul att sitta och snacka med victor och marcus som dom hette :) dom ville ha med oss på efterfest men eftersom kl redan var ganska mkt.. halv 3 typ, jag skulle jobba dagen efter och detta var den sista bussen hem så var vi tvugna att säga hejdå :/ efter att vi hoppat på bussen så träffar vi amanda och fredrika :) sitter och snackar med dom i princip hela vägen hem :) och som grattis på födelsedan (kl var ju över tolv) så spyr en kille typ precis framför oss i bussen! :O alla kastar sig mot rutorna och de stank rödvin blandat med skit kan jag säga! amanda sitter och ulkar hela tiden och jag sitter med tröjan framför näsan och munnen samtidigt som jag försöker tänka på ngt annat.. :/ så äckligt de var och så synd om killen som gjorde de.. :/ usch! 

Lördag: Min födelsedag spenderades så här.. Ganska tidig uppstigning för jobbet väntade kl 10.00 -.-  träffade sofie vid busshållsplatsen och snackade lite med henne om kvällen och sådär och så fick jag ju självklart en bamsekram av min favorit tjej ♥ jobbade på till 15.00 och min snälla mormor kom och hämtade mig på jobbet så att jag skulle slippa ta bussen hem :) väl hemma låg jag bara och slappade framför tv:n :P skönt! :D sen va de dags att bestämma sig vart man skulle ta vägen på kvällen.. :/ svårt! michelle ville ha med mig in till stan och moa & antonia till hylte.. så kul hade båda varit! men de slutade iaf med att jag följde med mina partypinglor till hylte :) kvällen blev lyckad och jag hade minst sagt ett leende på läpparna hela tiden :) Tack allihopa! :) Jag ska lägga upp bilder på mina presenter också men de kmr senare :P

Söndag: Igår satt jag bara hemma och myste med familjen :) åt god mat och ja slappade helt enkelt. härligt härligt! :)

Måndag: Idag hade jag tänkt åka in till stan med mina söta vänner sofie och moa och sen träffa emma också men jag e sjuk :( lite feber men jag sa till dom att går den över så ringer jag dom direkt! :) så typsiskt.. jag e ledig och allt så blir man sjuk :( aja jag ska som emma sa krya på mig :) snabbt har jag planerat! haha ;)

Nu blir de sängen en timme sen får jag se hur jag mår.. om de blir stan elr inte :) hoppas hoppas!
Ha dé! Ciao! // Elin - Keep hoping for a miracle.. (a)

090723

Startade dagen med att bli väckt av sara.. hon frågade om jag ville kolla på yesman med henne och sofie.. och självklart ville jag de! :) jätte mysigt! :) när filmen var slut fick jag ett sms av lisa som var söt och frågade om jag ville träffa henne i stan och fika :) så jag gick ut i stallet och gav hästarna betfor och sen släppte jag ut dom.. efter de var de snabbt in i duschen och föna håret, sminka sig och klä på sig för jag skulle träffa lisa vid halv 2 :) väl inne i stan mötte jag lisa vid lilla torg.. de blev först lite tittande i affärer sen fika på my favorite place, espresso house ;) de blev varm choklad och panini för både mig och lisa :P gott minst sagt var de! :) när vi fikat färdigt och snackat massa skvaller så var de dags för mig att sticka till Gudis och jobba :) jobbade bara 3 timmar idag så de var ganska lugnt :) jag, sofie och tessan var rekordsnabba med stängningen och städningen också så jag var hemma vid lite över 7.. :) och nu sitter jag här.. lisa har precis åkt hem från en myskväll härhemma.. :) syrran och hennes kompisar förfestade här hemma tidigare ikväll med musiken på högsta volym och cidern i hösta hugg ;) gissa om jag var sugen på att gå ut ikväll! :( men aja jag var ute igår så jag fick hålla mig lugn ikväll :P var hos en kille som hette samuel i hans lägenhet i stan med kanske 20 andra pers :) var där med moa, antonia och lena :) mina egna små partypinglor ;) de hela var trevligt värre :) vi får se hur de blir på lördag :P jag e ju trots allt bjuden hem till fredrika, till samuel och till emils stuga i småland.. :) jätte roligt att så många vill ha med en men såå svårt att bestämma sig för vart man ska :/ och jag fyller ju år då med ;P vet att jag tjatar (a) men jag längtar! :D och de e just därför jag vill att kvällen ska bli så lyckad som den bara kan bli också :) synd att ma måste jobba bara.. :/ men de e bara 5 timmar s de e helt okej :) 

Imorgon får vi lön!! :D och jag ska in till stan innan jag börjar jobba.. vet inte vem jag kan åka in tillsammans med bara.. :/ ngn som vill följa med lilla mig? (a) måste köpa svarta pumps, festklänning till lördag och skulle vilja köpa nya byxor också (a) Vi får väl se om jag hittar ngt :)
Men nu ska jag förflytta mig till tv:n och sitta där och glo :P
Måste bara säga att dagens underbaraste är lisa! Min sockertopp som alltid ställer upp!
e guld värd gumman! ♥
Ha dé! Godnatt och puss // Elin ♥ - bara två dagar kvar.. (a)



♥ Lisa ♥


Sova?

Dags att krypa ner i sängen? klockan e ju trots allt kvart i 2 och jag e trött! plus att jag ska jobb imon.. fast inte förens vid 4 ;D sen blir de utgång på kvällen :D ska bara jobba 3 timmar sen ska jag snabbt hem och så kmr tonna och moa så skavi fixa oss och förfesta lite sen in till stan till philip :) ska bli riktigt kul! har altid lika kul närjag festar med moa och tonna ;D bara jag e på humör så.. :) dom e så galna! xD Hahha :) 
Ne nu sitter jag här och gäspar :p så sängen it is! 
Natti natti folket! ♥
// Elin ♥ 

Hektisk dag på jobbet..

Jao så e de ibland.. de e tisdag och normalt brukar de inte vara så mkt folk i vår lilla, lilla butik då men idag slog turisterna till hårt :P oxfilé, fläskfilé, falukorv, orginal bratwurst, gudmunskorv, chillipastrami, lövbiff ja you name it! allt gick idag! kassan slutade på 27 000 någonting.. så efter jag och tessan stängt själva och de var dags för stängning var jag minst sagt trött! Vi var nästan färdiga med allt och självklart var jag tvungen att välta ut 1,5 liter smutsigt vatten på golvet som sprider sig över hela golvet och inte bara en gång.. två gånger! x) en gång ute i köket och en gång vid kassan x) jag var ju trött (a) tessan bara skrattade åt mig och jag blev skitarg på mig själv för att de alltid ska hända mig och att de e så typiskt mig! jag fattar inte varför!? men aja de gick snabbt att torka upp så de var okej. Jag längtar till min lön!! varit på jobbet varenda dag nu i 7-8 veckor och jag börjar tröttna.. mkt lättare när man går i skolan och bara jobbar ngra dar i veckan.. :) men aja min lön kmr snart och denna månaden är summan hög!!! :D spara, spara säger pappa och jag säger bara shoppa, shoppa, SHOPPA!!!! :D åh jag längtar! Jag, mia och resten av tjejerna ska till göteborg snart med och bo i mias brors lägenhet s att vi kan vara där två dagar :) shoppa ena dagen och liseberg andra ;) ska bli sjukt kul! :)



Och på lördag fyller jag år!!! :D på önskelistan står bland annat laptop och systemdigitalkamera (a) men de kan jag ju bara drömma om att få x) hahah :P men man måste ju få dr ömma elr hur? ;) annars så e det pengar och babyliss iCurl som också finns som alternativ :) vi får väl se va de blir :)
Nu ska jag äta maten som jag och syrrn slängt ihop :) Hemmagjord potatismos och hemmagjorda köttfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost i :) gott! :)
Ha dé! // Elin ♥

       


Grattis syrran! :D

Idag e de min älskade systers dag :) 22 år är hon idag! shit ni börjar bli gamla x) hahha nee bara skojjar men nu e de väl ändå dags för körkort elr va säger du sofie ;P Hon fick pengar från mamma och pappa så nu bli de säkert av :) Man hoppas ju på att du kan hämta en och köra en sen (a) Hahha ;P Hoppas du får en fin dag iaf gumman! :) och får de kul ikväll när du partajar med dina pinglor :) än en gång grattis! du e bäst! ♥



I'm in love (a)

Nothical Sailor2 Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Una Tube Dress SEK 699, Rare Fashion - NELLY.COM Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM Nothical Sailor Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Nly Belle Dress SEK 499, Koola Anna - NELLY.COM Hawaii Dress SEK 899, Svea - NELLY.COM

Hahah ja jag e hopplös x) men jag gillar de (a) har lovat pappa att jag och han ska öppna ett sparkonto åt mig denna veckan men de e inte första gången man har hört de :P men antar att de verkligen e på tiden att jag börjar spara till körkortet och massa annat sånt dyrt som e tråkigt att lägga pengar på.. :/ 
Ngn mer som känner att dom inte kan hålla i pengarna? :P
// Elin- Shopaholic that's me! ;) 

RSS 2.0