I'm fallin' for you..

Livet leker när man kan ligga på tylösand hela dagarna och bara slappa med helt blå himmel och strålande sol! :) Idag åkte jag dit med oscar, sanna, fanny, matilda och padde men träffade en 15 st härliga människor till nere på stranden sen.. trevligt! Efter 4,5 timme var det dags att bege sig in mot staden och möta upp Julia och Lena som gav upp beachen ngn timme tidigare. Skulle egentligen bara in på videomix lite snabbt men det blev mer än så.. Först käk på donken med brudarna, sen shopping(!) och därefter bussen hem. Det var inte tänkt att det skulle bli några inköp idag egentligen men lönen hade kommit och jag kunde helt enkelt inte hindra mig själv från att köpa en väska, 2 linnen, 2 klänningar och ett par shorts ^^ Illa jag vet! Men det är sommar och man måste få unna sig lite ;)
Imon blir det stranden igen men med vem vet jag dock inte! Oscar jobbar, lena, matilda och julia jobbar, sofie, mia och michelle är uppe på peace and love.. Jag ska nog höra med sanna och fanny elr killarna! :)
Puss ochh godnatt folket!
// E





Midsommar 2010

Som jag sagt förr.. tiden går fort! När man har roligt ;) Igår vad det midsommar och som vanligt så firades det uppe i Bexet med massa härliga människor! Vi var fler i år än vi varit tidigare år och det gjorde att hela kalaset blev ännu roligare och ännu bättre! God mat, dans kring midsommarstång, lekar, sång, glada miner och underbara vänner det är midsommar det! Tack alla ni som var med igår för att ni gjorde dagen och kvällen så lyckad ♥


girltime ♥

Idag säger vi ett stort grattis till kronprinsessan Victoria och Daniel Westling som numera är äkta makar! :)
Ikväll blir det en kväll med tjejerna ♥ Start hemma hos Sofie sen in till stan och bulls blir de :) super helt enkelt! Kvällens outfit blir långklänning, jeansjacka och converse, enkelt och snyggt.
Men dags att sticka till brudarna!
See ya folket!
PUSS // E



Jag har turen att ha helt underbara vänner!

Jag är trött och sleten, men de är man väl alltid efter en hel vecka med jobb och annat :) Kvällen kommer att spenderas fröken Bengtsson :) Film, skratt och prat kommer det i alla fall bli sen vet man aldrig vad mer som kan dyka upp! 
Ha de bra ikväll folket!
LOve // E
 

The fear you won't fall..

Dags för bio med jobbet för att fira att Zuzana fyllt år :) De blir Sex and the city 2 och förväntningarna är höga! Alla filmkritiker säger ju att den är kass jämfört med 1:an men jag tror dom inte. Den kan helt enkelt inte vara dålig! Skulle sett den på premiären med tjejerna men de kom en massa emellan så vi fick ge bort våra biljetter :/ Men jaja jag ska ju se den idag :)
Imon blir de bio igen fast med Oscar istället :) Vi ska se Robin Hood som tydligen ska vara jätte bra. I'll let you know what I think ;)
Men dags att åka snart så måste rusa.
See ya! // E 


Truth is: Everybody is going to hurt you.

You just gotta find the ones worth suffering for :)



Efter matteprovet imorgon så är det dans som gäller! Den står jag, Amanda, Matilda, Vanessa, Felicia, Hanni och Josefin för, tsm med Linda. 
Vi ska köra cheerleading och kommer antagligen skämma ut oss totalt.. Men det är skolavslutning och därför kan man bjuda på sig själv för att allt kommer vara glömt tills vi börjar till hösten igen :) Och då är hälften av oss 3:or! ;) Studentfester, älgjakter, student, bal och allt annat som 3:an har att bjuda på :) Det kommer bli super!
NU är det dags för sängen! Önska oss lycka till, till imon! (de lär behövas!)
Ciao! // E

Skolavslutning. Imon!?

* Geografiarbete
* Samhällsarbete x 3
* Svenska C- Informerande tal :S
* Matteprov- kap 3,4,5 - torsdag
* Geografiprov
* Kemiprov kap 9 & 10 
* Biologiprov - onsdag
* Kemiprov kap 12 - måndag

Gaah jag blir galen! Det är skolavslutning imorgon och jag har hundra saker kvar att göra känns det som! Arbetena kan jag som tur är lämna in efter skolavslutningsdagen men matteprovet måste göras imon! Att sitta och skriva prov på sin skolavslutningsdag är inget kul alls. Men ska jag få godkänt i matte B så är det det som måste göras och klaras av. När det och resten av skolavslutningen är över så är det fest! :D
// E
- kämpa, kämpa kämpa!

Det går inte att tröttna på den här låten

Jag stannade hemma ikväll. Käkade gott och myste lite extra med familjen :) Sen hann jag med lite plugg till men nu ger jag upp för ikväll, går och lägger mig och laddar för morgondagen. Då är det plugg som gäller sen kommer julia och lena och hämtar upp mig med bilen :) Vi ska åka in och kolla på Sannarps och Kattegatts bal tänkte vi :) 3:orna kommer vara super fina tror vi! :)
men godnatt nu! och sov gott :)
Puss // E

 

Ska man vara duktig eller dålig?

Jag är sååå sugen på att festa ikväll så jag vet knappt var jag ska bli av!! Det är väl saken den att jag inte borde som gör att jag vill ännu mer.. Lisa och Amanda har bjudit med mig till en kille som heter Wille och ja vill så gärna hänga med! Ska man stanna hemma, plugga och vara duktig? Eller ska man vara lite busig, sticka in till stan med brudarna och festa gärnet? Festa låter ju helt klart mest lockande ^^





Sötsaken som fyller mig med en massa energi bara genom att jag kollar på henne! :)


I'll be back again.

Hej alla! Jag har inte bloggat på snart 2 veckor på grund av plugg. Skolan och jobbet är mitt liv numera hur trist det än låter :/ Men som ni ser nedan så har det börjat hända grejer bland det som jag måste göra innan skolan slutar. Jag hoppas verkligen att jag blir klar med allt i tid.. Annars väntar kursprov i höst och det vill jag absolut inte så det är nu det gäller! Och det enda som finns att göra då är att kämpa!
Back to studies.
// E

* Geografiarbete
* Samhällsarbete x 3
* Svenska C- Informerande tal :S
* Matteprov- kap 3,4,5 - onsdag
* Geografiprov
* Kemiprov kap 9 & 10 
* Biologiprov - onsdag
* Kemiprov kap 12 - måndag





RSS 2.0