6-1

Vinst idag mot Burseryd med ovanstående resultat :) Riktigt härligt jobbat av allihopa idag och därför var de också riktigt kul att spela! :) När man kommit hem från matchen så var de bara att halvslänga i sig mat och sen sätta sig framför tv och kolla på herrarnas sista 5-mils lopp :) Ovanligt spännande för att vara ett så långt lopp och de slutade med att Johan Olsson tog hem bronset med en riktigt bra spurt på slutet :) härligt härligt! Men nu är OS slut för den här gången. Eller ja hockeyfinalen håller fortfarande på mellan USA och Canada men jag är inte så insatt där efter att Sverige åkte ut så för mig är de slut nu :P
Sverige har jobbat bra detta OS och lyckats kamma hem:
5 Guld
2 Silver
4 Brons

Skit bra om man frågar mig! :) Dom jag unnade de mest var nog anja, anré myrher (stavning?), anders söderling i staffetten och charlotte Kalla :)
Med de sagt så avslutar jag för ikväll och säger godnatt!
Hörs imon! PUSS // E

Träningsmatch!

Första för säsongen för att vara exakt! :) Ska bli superkul att få lira lite med laget och särskilt på grönt underlag! Visserligen på konstgräs ^^ men de är i alla fall grönt och då känner man att de inte är så lång tid kvar tills man får komma på den äkta varan :)
Laddar upp med massa musik och packar klart för om bara några timmar kör vi! Idag tar vi dom tjejer!
Tagga tagga TAGGA!!! :D
PUSS // E



Filmtime ♥

Familjen har kommit hem från gbg och vi har suttit och kollat på melodifestivalen tsm.. så jäkla kass ikväll! Tur att de finns annan musik än den att lyssna på! Vidare ikväll gick i alla fall Peter Jöback och Anna Bergendahl för dom som inte kollade.
Men nu har jag bytt tillbaka tv:n mot datorn och jag ska snart sätta på filmen Notting Hill och mysa med lite chips och godis + lillsyrran som sitter här jämte mig :)
Va hittar ni andra på ikväll? Festar? sitter hemma som jag? Let me know!
// E ♥


Tips! - Så fixar du egna Hollywood-lockar


Fem enkla steg till trendfrisyren

Trenden med stora Hollywoodlockar håller i även i vår. Förr i tiden gick man och lade håret på salong. Nu kan du skapa stjärnlockarna hemma – framför spegeln. Aftonbladet har guiden.


1.
Tvätta håret
Tvätta håret med volymschampo och volymbalsam. Handdukstorka håret torrt och lägg i ett skyddande serum. Spraya eventuellt hårpasséerna med läggningsspray.

2.Plattånga
Vill du få extra glansiga lockar så plattångar du passéerna som du ska rulla upp på papiljotterna. Detta sliter mycket på håret så gör det bara vid speciella tillfällen.

3.Rulla upp
Ta en tio centimeter bred lock och rulla upp den på stora spolar (har du dessutom värmespolar är det bästa sättet att få snygga lockar). Börja med håret på hjässan och avsluta med sidohåret.

4.Låt håret torka
Knyt en sjalett runt håret och låt håret torka, föna eventuellt håret torrt. För att vara säker på att håret är ordentligt torrt innan spolarna tas ut, känner du efter i underhåret att locken är helt torr.

 5.Spreja
Dra försiktigt spolarna ur håret. Sätt fast alla lockarna med clips. När du har tagit ur alla spolarna sprejar du håret med fixeringssprej. Efter det formar du håret med händerna, eller bara släpper lös hårlockarna.



Tips:

ci Avsätt gott om tid. Det tar tid att få en hållbar look.
ci Vårda och skydda håret mellan klippningen så att du har ett friskt hår i grunden att jobba med.
ci Satsa på bra stylingprodukter som skyddar, ger stadga och glans.
ci Grundfrisyren för lyckade hållbara lockar är ett lätt uppklippt hår. Ett jämnlångt hår kan ”tappa” lockarna efter ett tag eftersom håret blir tyngre och mindre spänstigt.

Från: http://www.aftonbladet.se/


News from Mr Bijoux!




Bilder från: http://www.bijouxbyus.com/

Love it, love it, LOVE it! Grymt snygga saker från Mr Bijoux! Dom har jätte mycket snyggt för händer, armar och halsar så jag tycker ni ska ta er ett klick på länken ovan och spana in dom! Jag själv önskar att jag inte gjort slut på hela lönen i Kalmar x) Men en annan gång kanske :)
Va tycker ni om smyckena ovan? :)
// E


So you think you can dance



Jag sitter och kollar reprisen av finalen trots att jag borde plugga men jag kan inte slita mig från tv:n ^^ jag sitter som förtrollad varje gång programmet går och jag kan ana att de finns fler än jag som gör de :) 
Och med de sagt så fattar ni antagligen att jag stannade hemma idag istället för en heldag i scandinavium pga plugg.. om de är värt de? och hur de gick? De frå vi se senare :P
// E

Home again

Jag är hemma igen och de känns skönt att vara hemma hos familjen även om jag mer än gärna hade tagit med mig storasyrran hem också :) Kalmar var jätte bra på alla sätt och vis! Att träffa sofie igen, ha med lisa, shoppingen, att få träffa syrrans vänner etc :) Och nu när man är hemma igen känns de som att man måste vakna upp lite och inse verkligheten.. vilket är jobb, plugg i massor och ett rum som behöver städas genast! Så de är bara att sätta igång.
Jag börjar med rummet, sen vid 16 blir de jobb och ikväll kanske lite festande :) Imon blir de antingen göteborg horse show eller plugg hemma hela dan. Gbg låter ju tveklöst mest lockande men plugget behöver verkligen göras :/ Betsämmer mig imon.
Men nu ska jag börja städa!
Hörs sen! // E








Lönen försvinner här i Kalmar!

Dagen har varit lång och bjudit på mycket! Vi åkte in till stan vid 1 -tiden och gick direkt till Baronen (en galleria här i Kalmar) och kom då på att vi kunde kolla bio ikväll vilket vi gjorde :) Valentine's day som jag länge velat se blev de och den var super bra! Rolig och jätte söt på många vis :) Efter vi reserverat biljetterna på dagen så gick vi i massvis med affärer och pengarna försvann fort! ^^ Jag ska lägga upp foton senare eller imon på kläderna så att ni får se :) Köpte kläder för dryga 2000 kr och mkt av lönen (som jag skulle haft för hela mars månad!) har försvunnit men de blir lite shopping imon med ändå troligtvis :) Härligt härligt! Men farligt farligt! ^^
Men nu ska jag busa med min lisa, äta chips & bli tjock och efter de gå och lägga mig i den stenhårda soffa som jag numera sover i här hemma hos min syster. - lovely! x)
Hörs imon! // E


ZanZlöZa Zmycken!





Var inne och kollade på lite smycken från zanzlöza och jag är förälskad i de små sakerna! Dock är vissa av sakerna lite väl dyra för min plånbok men man får väl drömma lite ibland? ^^



Jag, Lisa, Jonna och frida vaknade för bara lite mer än en timme sen  och vi är ändå inte helt utvilade x) Men vi ger upp sovandet och ber ger oss in till stan för shopping! :) Kvasten och baronens gallerior står på dagens schema sen får vi se om vi även hinner med lite på stan också :)
Hur har ni andra de hemma i kära Halmstad förresten? Mkt snö? Hoppas inte!
Hörs sen!
LOVE // E


Tågförseningar och snöoväder

Äntligen framme i kalmar efter ett antal timmars tågresande med massor av förseningar.. Men vi kom fram till slut och de är ju de som räknas :) Frågan är bara hur vi ska komma hem på torsdag. SJ ska nämligen stänga av all tågtrafik de närmaste dagarna, troligen till fredag.. Och då kommer vi ju inte hem x) Men de löser vi då! :P
Just nu är jag bara glad att vi är här och att man ska få sova lite efter en dag med grym förkylning (ögon & näsa rinner konstant!), tågförseningar som sagt och massa snack från min kära lisa (hon har tjatat hål i huvudet på mig och jag nog på henne x)) :P Så nu ska vi vila och laddar upp för morgondagen som förmodligen kommer att spenderas i gallerior och affärer ;) 
Sleep tight everybody!
// E


Något som gjorde mig extra glad idag med var att få krama om min kära storasyster! :) De är konstigt hur mycket man kan sakna dem och hur mycket man tycker om dem trots att dem kan gå en på nerverna ibland. Ibland t om så mycket så att man nästan exploderar x) Men man älskar ju dem. Oavsett vad dem gör. De kommer alltid vara en del av min familj, en del av min värld, en del av mig och en del av mitt hjärta. Och jag skulle inte vilja ha de på något annat sätt! I love you guys ♥



min fina syster ♥

I hate it!



Jag hatar snö och jag hatar länstrafiken i Halmstad! Jag kanske inte kan komma hem ikväll pga att bussarna inte kan garantera att dom går inatt :( Så jag kanske tvingas stanna hemma ikväll men jag vill verkligen iväg! Vi får se hur de blir :/ Ngn annan som också tvingats stanna hemma pga detta snöoväder?
// E


Ikväll smäller det!



De blir fest ikväll och jag är en än gång taggad till tusen!! :D Just nu dansar jag runt här hemma till massa festmusik samtidigt som jag försöker städa x) så städningen nu som ni kanske förstår går inte vidare bra ^^ men de är roligt! ;P
Ikväll kommer bli AWESOME folket! and you know it! ;)
// E- galnare och gladare än nånsin!

Mitt rum liknar Gustafs just nu!



Illa illa, usch usch, ILLA! Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och behöver städas nu! Så de är just de jag kommer att ägna min första lediga eftermiddag under detta lov till. Fun! (NOT!) -.- Någon annan som inte heller har städat rummet på länge och känner igen sig? ^^
// E

I will try..


Philip goes Rambo!

Hahha ja maskerad var ett tag sen man var på nu men inte längre för Philips del ;P De var hans tur att klä ut sig ikväll och personen att lika blev vår käre Rambo :) Visst är de likt!? ;)



Bara vapnet som fattas Philip ;P


En stressig vecka..

.. leder till dålig uppdatering! Jag har väl inte varit den aktivaste på bloggen direkt men jag ska bli bättre! Vi har ju fått sportlov nu! :D Superskönt är de! :) Och de ska de även bli att komma iväg lite från Halmstad på måndag, då jag och resten av gänget drar till kalmar :) Halmstad är ju just nu begravt i snö, och ingenting känns vidare kul nu här hemma om man måste vara utomhus. Försvinn snö, försvinn säger vi! Som min söta vän matilda skriver
"Halmstad ligger i vinterdvala. Inget händer, allt står still, jag är redo för sommar, strand, 18 och allt som är bra."
Jag håller med fullständigt och önskar inget hellre att de var sommar nu och inte de här jäkla vädret!
// E

Kolla in matildas blogg på http://myownmelody.blogg.se/


T..

som i tåg och tågbiljetter! Jag bokade nyss 4 biljetter till Kalmar nästa vecka :) Jag, Lisa, lillsyrran och hennes kompis ska hälsa på syrran i några dagar och de ska bli riktigt kul! :) Jag saknar min storasyster väldigt mycket just nu för jag har inte träffat henne sen jul nästan :/ För lång tid om man frågar mig! Så de ska bli jätte kul! :)
Någon annan som ska åka iväg under lovet eller hitta på ngt annat kul? :)
// E


Över till sporten.. ;) Nyss så tog Björn Ferry OS-guld i jaktstart och de var de andra guldet för Sverige i detta OS! Charlotte Kalla tog hem de första igår. Härligt härligt :) och vi hoppas på fler! just nu håller damera i curling på att köra och vi håller tummarna för att de ska gå lika bra som de gjorde förra OS:et för dom :)
Heja Sverige! Heja Sverige!



Filmtips! :)

Mamma har börjat hyra filmer ganska mycket den senaste tiden och de är super kul! Jag har hittat många filmer som jag numera tycker väldigt mycket om och som jag tycker ni ska se! 
Här är några :)




Favoriten bland dessa är my sister's keeper. Den fängslade mig helt och jag satt med tårar i ögonen under i princip hela filmen. En ledsam fillm som jag kunde känna mycket samhörighet med och som jag kunde sitta och kolla om & om på. Helt klart sevärd! ♥


2010 02 16

Hemma idag och gör färdigt allt skolplugg som jag ligger efter med och de går långsamt men framåt.. Inte världens roligaste sysselsättning men de är skönt när de är över. De här ska jag ha gjort idag:

* Samhällsarbete
* Geografiarbete
* Kemiläxa
* Engelskaläxa
* Svenska- krönika

Lite mer än hälften kvar och jag forstätter kämpa! Annars så mår jag toppen. Livet och dagarna rullar på och om bara några dagar så är de efterlängatade lovet här! :) Men idag är de fettisdagen och semlor som gäller! :)
// E



GOTT GOTT GOTT!!!


Dancing is the window to my soul ♥

Jag är trött och stressad på grund av mitt skolarbete så för att göra mig själv lite gladare så ska jag ta en paus från allt som har med skola att göra i 2 timmar och kolla på den underbara dansfilmen "Fame"! Såg den på bio tillsammans med mina pinglor och i sluten kom de faktiskt några tårar ^^ Jag brukar ändå inte vara en som fäller en massa tårar över en film. Men slutet var så himla bra i denna filmen och så handlar den också om allt de som jag drömmer om. Att hela dagarna kunna hålla på med en av de saker jag älskar.. att dansa! :)
Om ni inte sett filmen så se den! De är en av mina absoluta favorit filmer så jag hoppas ni gillar den :)
Hörs sen! // E




"They will dream it. They will earn it. They will live it." ♥


Utsläppsrätter och klimatskeptiker

Jag är trött på allt som har med miljö att göra just nu! Och lite roligt är de ju att jag går ett samhällsvetenskapligt program med inriktning miljön då x) Men just nu har vi ett stort geografi-arbete som handlar om klimatmötet i köpenhamn, utsläppsrätter, den globala uppvärmningen & hotet mot miljön, klimatskeptikers åsikter, IPCC:s åsikter och en massa massa mer. Okej de kanske låter lite spännande med miljöhotet, den globala uppvärmningen och klimatspektikernas åsikter om att vi människor inte har med den ökande medeltempraturen att göra eller att isen smälter uppe i norr. Men de är för invecklat för att man under så kort tid som vi fått (1 månad) ska kunna skriva så bra och detaljernat med många källor som vår lärae kräver :/ uppgiften är svår och de är de inte bara jag som tycker. Men de är snart överstökat och de kommer vara skönt! :)

När jag pluggar är de ett måste att ha min I-pod eller spotify till hands :P Och jag skulle bli superglad om ni ville tipsa/dela med er av era favorit låtar eller artister :) En låt som jag lyssnar mycket på just nu är låten nedanför med John Mayer. En grymt härlig artist som skriver helt underbara låtar :)
Hope you like it! // E


 


Dags att plugga!

Jag ligger efter med allt skolarbete nu känns de som =/ Geografi, samhäll, matte, svenska och engelska- Inte kul! :( Men de enda man kan göra är att sätta igång och ta tag i de antar jag. Så de ska jag göra nu :P
Någon mer än jag som ligger efter när de gäller skolarbeten och läxor? (a)
// E

The sweetest thing ♥

Tiden går undan och våren kommer snart! härligt härligt! :) Ett annat sätt som jag har märkt att tiden går undan är på min lilla lillasyster som växer så snabbt! Hon börjar bli stor tycker jag. Fast hon är bara drygt 3 månader gammal så de är ju inte så gammalt. Men om hon ändå bara kunde sluta växa och vara såhär liten alltid :) Liten, rund och go! ♥

 

Alltid med glimten i ögat :)

Hemma eller bortrest?

Äntligen hemma efter en lång dag med skola, stan och städning på salongen. Skolan gick ändå hyfsat snabbt trots hålan och idrotten med voleybollspel idag var riktgt rolig så jag är glad att jag stannade :) Efter skolan stack jag och brudarna i klassen direkt till resebyrån och planerna var att vi skulle boka vår resa i sommar! De enda lilla tjejerna hade glömt berätta för mig var när vi skulle åka eller rättare sagt mellan vilka datum. Så när Sanna säger till tjejen som sitter på resebyrån framför datorn att vi vill åka den 23 juli så kändes de som jag jag svalde min tunga x) Två dagar senare fyller jag nämligen 18 och jag vet inte om jag vill fira min 18-års dag utomlands.. De hade givetvis varit super kul! Men de är ju 18 jag fyller, inte 17 eller 19. Och då känns de som att man ska vara hemma och fira med alla ens vänner, familj och släkt. Jag är kluven och behöver hjälp! Så hjälp mig! vad tycker ni och vad hade ni gjort?
// E
- Confused!



De är inte lätt att växa upp och börja ta beslut själv inte!

3

Skolan suger för den som inte visste de! x) Jag sitter i en av skolans mindre datorsalar med mina små pinglor Julia, Lena och Mia och väntar på dagens andra lektion som börjar 12.20.. Jag har redan haft en timmes håla och har 2 kvar alltså 3 timmar! Vad är meningen med att vara i skolan då? Jag hade gärna skippat den kommande lektionen om de inte varit idrott, men eftersom de och dansen är dom enda höjdpunkterna på en skolvecka så stannar jag kvar :) duktig som jag är!


På tal om ingenting så är jag riktigt biosugen just nu! Har kollat på http://www.sf.se/ och filmen "Valentine's day" som är nedanför verkar grymt bra! :) Och de hade varit supermysigt att se den på alla ♥-dag med vännerna mina! så jag får väl ta och fråga dom om dom är lika sugna som jag :)




Jag tror på..

"... att ha roligt." - Carolina Gynning, 31, Tv-profil, konstnär och författare
"... att allt är möjligt!" - Carin da Silva, 25, programledare och dansare
"... att det löser sig." - Emma Wiklund, 41, marknadsförare och modell
"... goda gärningar." - Kelly Rowland, 28, sångerska
"... att leva i nuet."- Marie Serneholt, 26, artist
"... att se sin egen del." - Sanna Lundell, 30, journalist
"... att gå min egen väg."- Alexandra Pascalidou, 39, journalist och författare
"... att i alla fall försöka." - Tilde Fröling, 29, programledare
"... rock'n'roll." - Taylor Momsen, 16, skådespelare i bl a "gossip girl"
"... magkänslan." - Katrin Zytomierska, 32, programledare, PR-kvinna och bloggare
"... att bryta mönster." - Frida Fahrman, 28, redaktör och modebloggare

Jag satt innan och läste Glamours nya nummer för mars 2010 och jag fastnade speciellt för den här delen i tidningen, "Avsluta meningen: Jag tror på...". De frågade de 11 fantastiska kvinnorna ovanför och jag måste säga att jag håller med dem. Jag tror också på det som de säger. Men skulle jag skriva en mening så skulle den nog vara såhär: 

"Jag tror på att de inte finns några begränsningar för vad en människa kan göra." Allt det som du drömmer om varje dag kan du uppnå, om du bara har viljan till att verkligen försöka. Och därmed tror jag också på att man ska lyssna på sig själv, sin "inre röst". Att man inte ska låta folk trycka ner en eller hindra en från vad man vill göra eller vara. Den enda personen som kan hindra dig enligt mig är du själv. Om du gör som du alltid har gjort, så får du det du redan har. Och är man då nöjd med det liv man lever så ska man fortsätta på samma sätt. Men man ska inte gå runt och klaga på att man har ett så trist liv eller t ex säga "om jag hade gjort så istället för 5 år sedan så hade jag haft de mycket bättre idag". Livet är för kort för att gå och må dåligt/gräma sig över något som redan varit. Tar tag i ditt liv och gör de du vill nu. De är aldrig försent för förändringar och nya utmaningar. Som en av mina närmaste vänner säger: Live in the present, remember the past. 
// E



Tro på dig själv och framför allt var dig själv! Det vinner alla på, särskilt du.


We live to party!

Jag sitter som spikad framför datorn och mitt samhällsarbete, men de går inget vidare bra för mig :/ samhällskunskap är inte min grej driekt! x)
Gårdagen var som väntat- skitkul! om inte bättre! Jag hade grymt kul och jag vet att de var fler än jag som hade de :) Så jag vill tacka Alexandra och Ida som höll i festen och sen mina underbara vänner som gjorde festen extra kul! :) Bilderna är dessvärre kvar på kameran och kommer komma upp på i alla fall FB imon och kanske några här med :) De märker ni!
// E


Vi ses i dimman folket! ;)

Håller på att göra mig iordning för kvällen som kommer bli awesome! :) Jag är super taggad och sitter och lyssnar på massa festmusik samtidigt som jag blåser håret :P Ikväll ska de skakas rumpor folket ;)
Ses där! // E




Memories ♥







Godnatt ♥

Och nu ska jag pysa ner i sängen och ta igen alla dom sömntimmar jag missat! :) Hörs imon!
XoXo // E



The taugh of your smile makes me miss you even more ♥


Laddad för imorgon kväll!

En trött och sliten Elin sitter nu framför datorn. Sov bara 3 timmar inatt för att jag pluggade till mitt geografi-prov som jag skulle ha idag på morgonen som visade sig vara ett g-prov så jag hade nästan inte behövt plugga och de kändes lite halvtrist när jag suttit uppe hela natten -.- men men de lägger vi bakom oss nu och blir glada över att jag fick köpt min kavaj i eftermiddes istället! :) jag är supernöjd med köpet och bilder på den kommer imon antagligen :) Annars så har dagen varit lugn sen jag skrev sist.. Jobbet gick bra och kvällen har varit jätte mysig med filmtittande, god mat, godis och allmänt mys med familjen :)

Imogon händer de här och jag ska även ta tag i de här:

* Jobba på mitt samhällsarbete om IMF,
och förhoppningsvis avsluta de också för de ska in på måndag.
* Jobba lite på geografiarbetet om klimatmötet i köpenhamn
* Städa mitt rum
* Duscha och fixa kläder till kvällens utgång
* Åka till Lisa och fixa mig
* Förfest hos Helena inne i stan :)
* Alexandras och Idas 18-års fest med Blacktema ;)
Kvällen kommer bli awesome! Längtar faktiskt lite dit för de känns som att allting kommer bli så grymt lyckat :) Men man ska kanske inte ha för höga förhoppningar ändå ? Men jag håller tummarna i alla fall! :)
// E 

X-cider har kommit ut med den nya vårcidern för i år med smak av mint och melon :) Verkar ganska god men en jobbarkompis tyckte inte alls om den så nu ska alla vi på jobbet testa den och för min del blir de imon :) Någon som har smakat den och tycker att den är god? :)



Ja - nej?

Floral Satin Rouche Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMFloral Satin Rouche Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Denna supersöta sommarklänning från nelly.se vill man ju klicka hem så fort man ser den men sen va de ju de här med att jag har snackat så mycket om att jag ska börja spara ^^ Jag tvekar både på ja-sidan och på nej-sidan om man kan säg så x) Så hjälp mig folket! Ja eller Nej?
// E

Broken strings

I don't know how not to love you. But we can't play on broken strings so what's the point of keep trying ?




Sitter i skolan på min sista lektion och slutar om 10 min :) awesome! Även idag blir de en liten runda på stan innan jobbet. Igår inhandlade jag ett svart volanglinnne från gina och två st presenter till lillsyrran som fyller år 14 år i nästa vecka :) Hittade även en kavaj som jag la undan på gina som jag har bestämt mig för att köpa idag! :) Efter stan så blir de några jobbtimmar på jobbet och sen hem och mysa med familjen, hyrfilm och godis! :)
Va ska alla ni där ute göra idag och ikväll? :)
// E

Skidor till skolan ?

Ja de är så snacket går just nu bland mina kära vänner x) De ska ju komma så mycket snö inatt så att bussarna kanske inte kommer komma fram! Och blir de så mycket så att dom inte gör de så kan man ju inte heller komma till skolan.. Och de är just de som många hoppas på nu :P Däribland jag! ;) Jag hade ju hellre velat bli av med allt de vita som just nu ligger på marken utanför huset. Men de finns ju inget att göra åt så då kan de lika gärna bli mer så slipper jag skolan och mitt prov imon ^^
// E


RSS 2.0