Reaction? :S

Sara kommer snart hem :) tror vi iaf :P de pratas om att hon ska vara hemma till maj men man vet ju aldrig ;P hon kanske stannar där för alltid.. ne fy va hemskt att tänka så :/ men de går inte en dag utan att jag tänker på henne och undrar vad hon gör, hur hon mår och om hon kommer hem snart "/ Och när hon väl kommer hem hur kmr jag att reagera när jag ser henne? Kommer jag att skratta elr gråta över att äntligen få träffa henne? elr jag kanske till och med kommer skrika x) Jag har ingen aning! de går inte att föreställa sig att äntligen få se henne på riktigt på så länge. Låter jätte fånigt! x) men hur hade ni reagerat? Sara kmr anatgligen vara svart också elr grå som säger ;P bara för att hon tycker hon ser skiten ut istället för solbränd :)
Längtar grymt mkt till den dan du kmr hem! Ta't lugnt där nere så länge :) så ses vi snart :)
Love Elin ♥


Påsklov snart här :D

Ja så e de och de e underbart! elr hur? :) De betyder att de är vår! :D Bara att de är lov är helt underbart! som jag har längtat hit :) I helgen blir det träningsläger med fotbollen :D De här ska vi göra:

Preliminärt program enligt följande:


Fredag den 3/4

Kl 15.30 Samling Björkevi
Kl 16-18 Träning på Slätte
Kl 18-19 Dusch & bastu
Kl 19-20 Middag Taco-buffé
Kl 20-21 Teoretisk genomgång av Jörgen och/eller Annika om spelsystem etc.
Kl 21-... Egen tid (film, spel, kort eller liknande)


Lördag den 4/4

Kl 8-9 Frukost
Kl 9-10 Samling för match
Kl 10-12 Match på Slätte mot Falkenbergs FF
Kl 12-13 Dusch
Kl 13-14 Lunch Pasta & köttfärssås
Kl 14-16 Träning på Slätte
Kl 16-17 Dusch
Kl 17-19 Bowling på Rejmes i Halmstad
Kl 19-20 Pizzakväll
Kl 20-21 Teoretisk genomgång av Jörgen och/eller Annika om spelsystem etc.
Kl 21-... Egen tid (film, spel, kort eller liknande)


Söndagen den 5/4

Kl 8-9 Frukost
Kl 9-11 Träning på Slätte
Kl 11-12 Dusch
Kl 12-13 Lunch Korv & bröd
Kl 13-14 Städning av lokal
SLUT



Ska bli jätte kul med lägret och hoppas att man lär känna GAIS spelarna mer :) Ska ta med kameran så att jag kan lägga ut lite bilder från helgen :) Måndag, tisdag & Onsdag vet jag inte vad jag ska göra men jag får väl ta och plugga lite då :P Torsdag- måndag ska jag och Jonna nevr till Sofie i Kalmar! :D Ska bli jätte mysigt men jag är lite rädd för tågbytena x) jag kmr säkert hoppa på fel tåg ;P Men de ska nog lösa sig tillslut :)
Nu ska jag sticka och käka  fiskburgare.. gott? mja men bättre än köttbullar med brosk iaf ;P
See ya! // Elin ♥

PS: Matchen i helgen gick sådär.. Vi förlorade 3-2 men vi hade matchen! Jag lovar! de var iaf kul :) Vi spelade mot Träslövsläge och jag gjorde båda framspelen (som var skitsnygga!! ;P)  fram till Petra som gjorde båda målen ;) DS


Släkten..

.. är värst? Ja om man frågar Oscar kanske men inte mig! :) Att få umgås med min familj och min släkt är ngt somj jag uppskattar väldigt mkt. Kanske för att alla i min släkt är så snälla, glada och mysiga :)
Kvällens släktkalas spenderades hemma med mamma, pappa, sofie (som kommit hem från Kalmar! :D), Joel, Jonna, Julia, Jacob, mina kusiner Anna och Karin, min fabror Ola och hans sambo Tina, mormor och farfar <3 Ikväll var det pappas tur firas. Att käka blev det varmrökt lax, potatis, majonäsgrädde, sallad och bröd :) Efter de kollade vi på syrrans skydive i aussie och käkade blåbärspaj till efterrätt :) En längtan och smak av sommarn fick man minst sagt! :)

Innan idag så har jag jobbat på Gudis tsm med sofie och zuzanna :) Många kunder idag och jag tror att det blev rekordvecka för i år denna veckan :) sålde för 44 000 igår och idag har jag ingen koll :P men de ser bra ut iaf :)
Efter jobbet köpte jag & sofie godis å gick och satte oss i Gunilla parken i det sköna vädret för att vänta på bussen. Satt där i 45 min och bara njöt av vårvädret :) Härligt härligt!! :)

Imon blir det samling till bortamatch med laget mot varberg(?) vid 11.45. :) Hoppas de blir en vinst men vi får la se :) Väl hemma ska jag in till stan och städa på salongen sen kanske kolla på bio med Jossan :) Hoppas de blir så! E så sugen att kolla på bio nu och de går så många bra nu! :D man vet ju inte vilken man ska välja men ngn av dom här  nedanför blir det kanske :) ska iaf se båda två i vilket fall som helst :P 

NU ska jag krypa ner i min säng och sova :) 
Förresten matchen mellan Sverige och Portugal slutade 0-0 och Isaksson var GRYM i mål!!! :D 
Natti natti // Elin ♥

 

Min syrra e coolast!!! ;D

Hon har hoppat fallskärm nere i aussieland!!! :D Så sjukt coolt!! själv hade jag aldrig vågat göra det men hade så gärna velat! trodde inte hon helller skullle våga ;P men har precis kollat på filmen från det :) Kopiera länken nedanför och kolla när hon hoppar :) Grymt häftigt! :D synd bara att man inte får se själva hoppet.. :/ dom har klippt de när dom har lagt ut det på nätet för att de inte ska vara så långt :/

http://www.goskydive.com.au/flvplayer.php?flvar=Sara%20MaredMed_stereo.flv

Kolla även hennes kompis linneas hopp :) där ser man själva hoppet :)
 
http://www.goskydive.com.au/flvplayer.php?flvar=Linnea%20SvenssonMed_stereo.flv


Dålig uppdatering på sista tiden ha det varit och ärligt talat så vet jag inte varför x)
Pappa fyllde 42 år i söndes :) Gamla gubben nu ju :P Han fick en blå Lyle & Scott piké, en svart fred perry hodie, en vit skjorta, ett jätte sött födelsedagskort från julia och jacob mm :) Glad blev han och nu så tkr han att vi kan börja införa pappas födelsedag med dagen efter och annan dagen också x) fattar inte riktigt vad han menar men aja ;P Igår var jag inne i stan med Julia efter skolan och åh va fina sommar kläder alla butiker har fått in :) men sara, mamma och pappa tjatar jämt och ständigt om att jag ska spara mina pengar vilket är bra! :)  men så sugen jag blev på att shoppa loss lite igår :/ men ne jag måste skärpa mig och hålla i pengarna :) Pappa ska hjälpa  mig att öppna ett sparkonto nu också för att han vet att jag inte kommer kunna spara pengarna :P Han känner mig alldeles för väl! Snart måste jag börja betala körlektioner och sånt med :/ och jag måste laga moppen så jag kan fräsa runt på den i sommar ;) Så spara it is!
 
Ikväll ska jag på en efterlängtad träning med KBK/GAIS :) Har inte tränat på 2 veckor nu och min kondis blir ju inte bättre precis! Måste försöka få upp den lite iaf innan serien börjar.. :) I helgen så spelade laget match förresten :) men jag kunde inte vara med för jag jobbade :/ som jag alltid gör på lördagarna då matcherna e :( dom spelade iaf mot ngra som jag inte vet vad dom heter x) och matchen slutade med en förlust (2-1).. Men laget hade tydligen spelat skitbra och hade varit på dom andras sida av planen hela tiden :) synd att vi inte fick in mer mål bara :/ men ni jätte duktiga ändå KBK/GAIS! <3

Nu ska jag på tråkig franska lektion och ladda inför prov på torsdag :/ kmr gå skit men bara jag får G så e jag skit nöjd! :) Låter jätte dåligt men de e verkligen inte kul att ha Anita NIlsson i franska! :( Elr hur Jossan, Julia och Lena? :)
Adios skabb ;P
// Elin - Skiner som solen över en sak som har hänt just nu :)

bilder kmr på pappas presenter :)

....

10 favoriter
Dialekt: göteborska
Mat: pizza!!! wahh
Låt just nu: Eric Hutchison- Roch N' Roll <3
Film:
Tecknad figur: Musse Pigg
Sport: Fotboll!!! :D
Veckodag: fredag
Glassmak: chocklad, lakris, mango, jordgubb you name it
Soloartist: Dom flesta


9 för tillfället
Humör: glad!! Solen skiner, de e varmt ute & livet leker!! ;D
Tanke: Ska till Sofie i Kalmar om 3 veckor :D
Kläder: Hoodie, jeans, sjal och vår skor :)
Bakgrund: fattar inte -.-
Känsla: Happiness!
Tid: 12:59
Bästa sak: kläder, fotboll, kompisar, härligt väder.. :)
Irritationsobjekt: ingen :)


8 första
Bästa vän:
Husdjur: Katt
Kyss: hehhe kmr inte ihåg x)
Piercing: öronen
Förälskelse: Hampe kanske :P
CD skiva: Nordman x)
Ord: vet inte tror de var mamma, papa elr häst


7 senaste
Telefonsamtal: Mia
Mat: Soppa och pannkakor
Dryck: Vatten
Biltur: Pappa
Tv-program: "The Mentalist"
Spelad låt: If you got the money- Jamie T
Köpta klädesplagg: Klänningen från Nelly

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: eeh dejtat och dejtat men ja kanske de ;P
Brutit mot lagen: kanske
Blivit arresterad: nej
Badat naken: yes, nej jag brukar bada med kläder vad annars?
Varit med på TV: mjoo, säkert nån gång


5 nej tack
Skolämne: franska
Mat: makaroner!!!
Musik: Hård rock mm
Dryck: läsk utan kolsyra
Djur: spindlar, ormar


4 Saker
Du gör när du har tråkigt: sover x)
Du gjorde igår kväll: kollade på djävulen bär prada
Du hörde på senast: att Uffe blivit påkörd :/
Du inte kan leva utan: min familj, mina vänner <3


3 personer
Du kan berätta allt för: Sara, Sofie, Jonna
Du tycker om: Lena, Julia, Soffe
Du saknar: Jacob Persson, Marcus Bengtsson, Emil Kajliden

2 val
Coca Cola eller Fanta: cola
Hund eller katt: katt


1 önskan:
top secret.. ;)


Dagar som bara flyger iväg!

Dagarna bara går och jag är överlycklig för det betyder att Sara snart är hemma och att sommarn snart är här! :D vädret har även blivit lite varmare och jag har börjat gå i lite vårkläder :) de märks att man är lite tidig med att klä sig för lätt för jag har blivit ordentligt sjuk :/ Jag misstänker att mamma har smittat mig lite för hon har också varit jätte förkyld och fått bihåleinflamation.. :/ Men jag hoppas hoppas hoppas att de inte går  så långt för mig att jag får börja knappra penselin.. 

För övrigt så jobbar jag väldigt mkt och jag har bestämt mig för att fortsätta med fotbollen! :) Gullbrandstorpsgänget (som vi har slåtts ihop med) är jätte goa och jag ska försöka träna så ofta jag kan!! Var och kollade när laget spelade i söndes mot SNFF.. 2-2 blev det :) Blev jätte sugen på att spela när jag såg dom! :) 

Resten av veckan blir de jobb varenda dag .. Idag, fredag och lördag på Gudis :) och salongen på söndag .. Förresten Sara, Anne har gjort om på salongen! jag har kanske redan har sagt det till dig men gud va fint de har blivit! Jag ska lägga upp blider på de så att du kan se hur de ser ut ;)

På lördag är de (förutom jobb på Gudis då) tävling för Jonna & Lime, Moa & Avanti och Linnéa & Betty i Harplinge :) + att de e match me laget mot Harplinge :) tyvärr så hinner jag inte vara med på båda elr jag skulle ju bara kollat på tjejerna när dom hoppade men hade så gärna velat se det :/ Men jag längtar tills matchen när jag får fightas och tjafsa lite på planen!! ;P

Nu ska jag käka :) Hej svejs!
// Elin- Ngn som har ngt tips till va jag kan ge pappa när han fyller år? :)


Dagens..

Humör: jätte glad! :D
Plus: Att jag mår bättre och är gladare än va jag har varit på länge!
Minus: lite trött.. sen gårdagen Kläder: vitt linne, mjukisbyxor och en svart jacka från carlings
Frisyr: nersläppt, lite lockigt
Hur är ditt liv: Underbart just nu saknar bara sara och sofie :) men känns som att de inte är så lång tid kvar tills hela familjen samlad igen :) <3 
Ont: i fötterna! blev stämplad av skyhöga klackar tusen  ggr om igår
Vill ha: sommar!! <3
Planer: plugga naturkunskap.. prov på torsdag
Dagens drog: fotboll!! :D Wiie
Dagens måste: plugga..
Händelse: kollade när laget spelade match :)
Saknad: sara & sofie
Önskan idag: att ha mer pengar!!
Ser fram emot: när sofie och sara kmr hem!! :D



SJUKT KUL KVÄLL!!!!! :D

De var va det ikväll! ;D Glatt och trevligt folk + underbara vänner gjorde den här kvällen till en av dom bästa! :D
Kvällen startade hemma hos sanna på förfest med glada ansikten :) De som var där var jag, sanna, mia, fanny, lisa, lena, julia och soffe + paul, ponna, woody, daniel, anton, calle och jocke :) Vid kvart i 10 gick vi till bussen och tog bussen till kåren vid högskolan :) De var inte så jätte mkt folk i början men de kom sen och de var ganska många som man kände igen vilket var väldigt kul :) Jesper från idol 2008 var där och sjöng ngra låtar :) Kmr bilder! ;) Sen vid 1 tiden så var det slut och Lenas syrra Anna var sjukt snäll och hämtade oss så vi slapp ta bussen :)
Hade grymt kul ikväll! tack alla som gjorde så att kvällen blev så kul! puss på er! :) 

Bilder kmr kmr kmr! :)

Nu ska jag gå och nana lite för imon ska jag och kolla på när laget spelar mot snöstorp/ nyhem.. :) vet inte om jag ska vara med och spela men jag har inte tränat på jätte länge nu så jag tror inte att dom har räknat med mig i laguppställningen :P men jag ska iaf dit och kolla och stötta mina goingar! :)
Godnatt! <3
// Elin- Jag ska ohha hela natten lång ohha hela dan.. ;P

Goa skratt och härliga minnen :)

Är hos michelle och myser med julia, lena, sofie och mia :)  Vi har käkat pizza nere på Alexandras och kollat på filmen "Brudens bäste man" :) as bra! se den! ;) och så har vi snackat gamla minnen från österled :) de var tider de ;P fast jag e så glad att jag valde sammhäll-miljö! SPM ni e oslagbara! ni är anledningen till att jag orkar dra mig upp ur sängen på morgonen :) <3 är så glad för at jag hamnade i en så bra klass som denna :) ni e härliga ni! <3



Dom andra tjejerna sitter nu och kollar på rosa the movie medans jag sitter här och är tråkig :P 
Tack för kvällen tjejer ni e underbara som alltid! älskar er!

    

    



// Elin- ni e för söta ni! <3

Stolt lillasyster!

De finns inga stors systrar som mina :) Den ena hård pluggar nere i Kalmar och den andra är på andra sidan jordklotet i aussie-land och upptäcker världens alla hörn :)
Sofie har precis fått reda på att hon klarat första tentan och hon var dessutom bäst i klassen! :D Man kan inte annat än att vara världens stoltaste lillsyrra när man får reda på ngt sånt! :) Och den andra hon har tagit  "Open Water Diver" certifikat (dykarcertifikat) ;)  + att hon nu lär sig surfa som länge varit en utav hennes största drömmar att få göra :) Grattis till er båda är det minsta man kan säga! Jag älskar er, ser upp till er och är otroligt stolt över att vara er syster! Det enda jag oroar mig över är att jag aldrig kmr vara så bra som ni ;P men de kmr ju alltid finnas som som är bättre än en själv :) 
Ni e underbara! ♥
// Elin ♥




I would fly away to the moon and back. Take a train on a one way track.
To be close to you, to be close to you..
I would bring the sun when the rain falls down. Stop the world from spinning around.
To be close to you, to be close to you..
I would if I could


 


Behålla elr inte?


Shopping is an art.. ;)

Fick lönen en dag tidigare och då var jag ju tvungen att kika lite i affärerna.. och de var väl de minsta man kan säga om vad jag gjorde.. ;P blev de här:

  • Vit tunika, carlings- 499:-
  • Jeansjacka, cassels (egentligen vila)- 399:-
  • Jeans, carlings- 999:-
  • Svart lång väst, kappahl- med rabattkupong 187:- ord. 249:-

Summa: 2084:-



Gash detta är illa!! men denna gången var det inte hela lönen som gick iaf :) Fast vill ju ha den där jeansvästen på bikbok också :P ne jag måste hålla i pengarna nu för jag och syrran ska kanske till LONDON när hon kmr hem från aussie!! :D




ska jag behålla byxorna? :S
//Elin- ska man ibland unna sig att köpa ngt man egentligen inte har råd med? :/

RSS 2.0