Grattis Jossan! :D

Jossan har fått jobb! på vattenporten :) elr hon har egentligen inte fått de än för hon ska provjobba först :P men jag vet att hon kommer att få de för hon e värlends goaste tjej och man kan inte annat än älska henne :) kommer aldrig glömma första gången jag träffade henne när vi skulle träffa våra mentorer innan vi började skolan och hon och jag var där samtidigt med våra päron :) jag hade bestämt mig för att inte vara sådär blyg som jag brukar vara så jag sa hej med jätte mörk röst och nu efteråt när vi känner varandra så bra så har jossan berättat att hon trodde jag var en sån där kaxig liten typ som bråkar med allt och alla x) hahha stämmer kanske inte riktigt in på mig ;P okej kaxig e jag väl lite men de e hon minst lika mycket :P  och lika envisa  och lika mycket retstickor båda två :P hahha ja vi e samma skrot och korn hon och jag :) älskar dig mannen hoppas du vet de! ;)
// Elin



Love ya like a sister <3

Varför ska tiden gå så snabbt!?

Helgen kortfattat :)
Fredag- skolan, jobb, hemma kväll
Lördag- Jobb, hem, grilla (GOTT!!), till torup med tobbe,
cider, sofie, roger, lena, mia mm :)
Söndag- sova(!), städa på salongen, städa mitt rum..

Japp helgen gick fort och snabbt minst sagt! Känns som jag bara varit ledig e dag.. :/ sommarn kmr fort nu och jag njuter av varenda minut i solen som jag får när jag inte är i skolan elr jobbar.. :) ikväll blir de träning med kvibille/gais :) länge sen sist pga jobb.. :/ men ikväll tjejer då slipper ni inte mig ;P
nu ska jag springa till lektionen innann dom stänger ute mig x)
See ya! // Elin

Sommarn e här! :D

Idag har de varit så fint väder och man kan inte annat än bli sur på lärarna när de inte låter oss elever sitta ute och plugga i det fina vädret istället för i dammiga klassrum.. :/ men vad ska man göra :) dagen har varit helt okej :) lite matte till att börja med sen fortsatte de med engelska och bokredvisning som var ganska kul ändå :) sen var de lunch och sen idrott :) första ute idrottslektionen för i år :) Idag blev de frisbeegolf som kanske inte är världens roligste (och de hjälpte inte att jag förlorade i min grupp :P) men de kmr ju en ny idrottslektion nästa vecka :) och benen fick lite färg också medans vi ick där och kastade :9 stort plus!  efter skolan var det direkt vidare till Gudagott med 5 timmars jobb framför mig.. kul? mja inte direkt. :/ men helt klart värt de när jag får mina pengar :) tills nästa lön har jag jobbat ca 55- 60 timmar och ni som vet vad jag tjänar vet ju hur mkt de blir i pengar :D Wiie!

För övrigt så är det sommar i Halmstad! :D så e det! och visst e det ljuvligt! för de finns ingen bättre sommarstad än Halmstad ;) Tylösand, sol, bad, shopping i mängder och vänner & familj :) Kan de bli bättre? :) ne tror inte det :P Hade de varit så här hela tiden så hade väl ingen haft något att klaga på :) Men så e de inte :P

 

"Du e ett geni men har varit en jävel på att dölja de"

hahah detta skrev jacob till mig nyss :P jag förklarade för honom varför jag tycker de är kul att skriva blogg.. att jag och mina äldre systrar som numera inte ses så ofta inte hinner med att prata med varandra i telefon så istället så skriver vi alla 3 bloggar och läser varandras om vad vi gör på dagarna och så :) + att jag tycker de e skönta att skriva av sig :) att skriva om allt som man tänker på och så.. de e faktiskt väldigt skönt även om de låter tråkigt :) de var efter de här som jag fick kommentaren:
"Du e ett geni men har varit en jävel på att dölja det" x) hahha ja jacob han e för go asså :) är så glad över att du e min vän och att du alltid finns där :) finns ingen så bra som du ;) 


 


Hemma igen och work work work

Ja efter en härlig helg i Kalmar e jag  sedan några dahar tillbaka hemma i lilla Halmstad igen :) De har varit jätte mysigt hos syrran i hennes lägenhet :) Hoppas på att få komma dit snart igen :) 

I måndes så gjorde vi inte så mkt utan vi bara tog de lugnt, städade lite och packade ihop våra grejor.. de var lite tråkigt att åka ifrån syrran bara sådär efter att ha varit hos henne i 5 dagar men vi hade ju inget val.. :/ Hon kmr hem till helgen igen och ska hjälpa till på hemma tävlingen i Kvibille :) lycka till får man säga till det nya laget som ska hoppa sin andra div. III tävling i lagklass :) hoppas de går bra för dom och att dagen ite blir för lång för jag ska antagligen hjälpa till på banan.. :P



I tisdes så var jag, Mia, Lena och Jacob på österled och hälsade på alla våra gamla lärare :9 elr inte riktigt alla var de inte men många :) De kändes i början konstigt att komma dit igen men skolan har inte förändrats så mkt faktiskt.. lite färg på väggarna och ngr tavlor men inte så mkt mer.. :) alla lärarna som vi träffade sa att vi hade förändrats jätte mkt.. jacob hade blivit längre, jag hade fått långt hår (har jag inte alltid haft de?), lena har blivit mer och mer lik anna och mia, hon såg inte svensk ut enligt inger ;P haha
   Jag brukar säga att jag tycker de är tråkigt när folk förändrats från den tid jag har lärt känna dom.. :/ men jag har inte tänkt på att jag själv också har förändrats väldigt mkt.. man kan inte styra hur de ska bli, bara försöka göra de rätta :)



Idag har de varit en ganska lugn skoldag. Ingen franska lektion på morgonen för anita var sjuk (YES!!!) haha (a) sen var de naturkunskap där vi bestämde provdatum och gick igenom hjärtat & blodet. sen MAT :D och jossans favorit mat mjukost x) haha ;P jag och hon hade tävling om vem som kunde äta flest mackor och jag vann! ;D moahahha :P efter att vi käkatså var det vidare till engelska lektionen och träning inför natinella proven och jag och jossan fick reda på att vi ska ha vår bokredovisning imon x) WE ARE SO SCREWeD! och jag vet inte hur det stavas xD hahah men de ska nog gå bra :P efter engelskan var de samhäll med papegojan.. (våran vikarie :P) hon e helt bäng i huvet! :P men de spelar ingen roll för uffe mannen kommer nog tillbaka snart :) sista lektionen var de svenska med små teaterspel av nästan hela klassen utom dom som var med i min grupp.. :P fidde var inte i skolan idag så vi får köra nästa gång :) de var kul att se dom andra iaf :) efter skolan stack jag och matilda i en snabbis på gina innan jag skulle jobba :) såå fina kläder och jag har såå lite pengar just nu! :( inte kul asså! :( sen blev de work work work.. träffade den nya tjejen på gudagott idag :) disa :) jätte söt tjej oh jätte trevlig också :)
Imon blir de jobb efter skolan igen sen kanske göra ngt kul på kvällen med jacob :) vi får la se om de blir ngt :) Nu ska jag snart sova för lilla jag e grymt trött :) 
See ya! ♥
// Elin




Enligt min matilda så e de bara 39 skoldagar kvar! helt galet underbart! :D nu e de inte så långt kvar asså och som jag längtar till sommarn :) inte bara för att jag fyller år(!) ;P utan också för att de e den bästa årstiden + lov förstås ;)  Checka in matildas blogg på flickannilsson.blogg.se :)

Leta ägg :)

Påsklovet är snart slut och jag försöker att njuta av varenda minut som är kvar av de här nere i Kalmar :) Igår blev de ändrade planer.. vi tog de bara lugnt allihopa och cyklade in till stan :) vi tog massa bildr i någon park och satt och myste uppe på vallarna på Kalmars slott :) så de blev inget grillande men vi träffade Shevin, Johanna och Sara ändå en liten stund och snackade. På kvällen gjorde sofie fläskfilé med dijon senap och potatis med rotfrukter i ugnen till oss :) mumma var de! :)
Igår gömde vi påskägg också :) de får ine glömas ;P jag, sofie och jonna bestämde tillsammans att vi skulle gömma varandras ute på lekplatsen och jag gick ut lite i förväg så att jag kunde hitta ngt bra ställe :P och efter någon minut kom jag på den brilijanta idéen om att gräva ner jonnas ägg i sanden ;D hahha så efter 10 min var jag klar och jag hade t.o.m. täckt mina spår ;P Jag ropar på sofie och jonna att dom ska komma.. när dom kommit fram till mig säger dom direkt.
- Erkänn, du har grävt ner det!
Och de hade jag ju så jag bara log mot dom :) då sa dom att om jag inte grävde upp det igen så ville dom inte vara med på vår ägg letning :( så jag och grävde upp mitt ägg igen x) och istället för att alla 3 gömde äggen på samma plats så dela vi upp oss på olika platser :) jag kastade in johnnys (jonnas) i en buske x) sofie gömde mitt i gungan och jonna gömde sofies under ett litet hus på en annan lekplats.. :)

Idag sov jag och jonna till havl 12 ungefär medans sofie pluggade och åkte och köpte sylt, mjölk och bakpulver så att hon kunde göra scones till oss och ge som frukost på sängen :) e hon inte världens bästa syster!? :) sen låg vi bara och kollade på "I survived a japanese talk show" på tv :) de programmet är ju helt vrickat! x) hahah men kul! :D och nu hr syrran gjort mat till oss igen :) Lammfärsbiffar (från Gudagott ;) ) och potatismos :) ska bli supergott! :) Efter maten måste jag ta tag i mitt pluggande :/ tråkigt men man kommer ju inte undan.. de blir bara värre ju mer man skjuter det framför sig :/ belive me, I know! :P
Nu kurrar de i magen på mig så nu måste jag gå och äta :)
Ha dé! ;)
// Elin


 
 
  
 
 


♥ you and me togehter ♥

Kalmar e ljuvligt :)

Japp så e de :) solen skiner och de e varmt!! :D gårdagen började lugnt med frukost på balkongen :) sen efter ngn timme så tog vi bussen in till stan och de var så varmt så att man kunde gå i linne och kjol!! :D som jag har längtat efter denna stund! :) och bussen kostar bara 9 kronor! I'm in heaven! ;P hahha x) efter kanske 1- 1,5 timmes shopping med ngra små inköp så gick vi och köpte glass på baronen :) och precis som sofie har sagt så är glassen undebart ljuvlig där! ;) vi gick och satte oss vid vattnet och båtarna och bara myste med våra glassar :) efter de promenerade vi hem till johanna och åt påskmiddag tsm med Shevin och Sara också :) Jätte gott var de!!! :) mätt och belåtna gick vi där ifrån några timmar senare :) mkt trevlig kväll :) 

Idag har vi käkat omelett till frukost som sofie gjorde till oss :) mkt god! och nu sitter jag här och skriver medans sofie sitter och pluggar och johnny sitter och e butter för att hon inte får datorn ;P haha :) senare idag hoppas iaf jag och johnny på att få pk in till stan och shoppa lite till och sen kanske vi ska grilla med Shevin, Johanna och Sara :) gott! :) 
Ha dé! ;) // Elin ♥ 

   
  
  
 


Framme i Kalmar :)

Trodde vi skulle ta fel tåg och missa avgången för de tåget vi skulle byta till men icke de var lätt som en plätt och svårt att inte ta rätt tåg som sofie sa :P När vi kom fram stod sofie och christopher och väntade :) som vanligt var jag sist ut med jonna i släptåg och jag tror nästan att sofie blev lte rädd för att vi inte hade tagit rätt tåg iaf för att vi tog så lång tid på oss att komma ur tåget :P Vi slängde in väskorna (som vägde ton! för att jag alltid packar förmycket (a) ) i bagaget och svängde ut från Kalmar Centralen och mkt snart var vi framme vid tegelviksvägen 9A :) vi tog ut väskorna och sa hejdå till christopher och släpade upp väskorna..


Sofie hade bestämt träff med Johanna och Shevin på Giraffen (köpcentret) för att köpa mat inför morgondagens påskmiddag :) så ca en timme efter att vi kommit till lägenheten gav vi oss iväg igen :) väl framme vid giraffen så mötte vi johanna, shevin och christopher igen nästan direkt :) när vi plockat ihop alla sakerna vi skulle ha så begav vi oss hem igen och packade upp varorna. Efter en halvtimme elr ngt så frågade sofie om vi ville gå ner till havet :) självklart ville vi det och promenerade strax iväg :) Många foton blev det.. :P här e ngr :)
 
         
  
 

(Foton tagna av sofie :P)


Köra bil- de e helt omöjligt för en sån som jag x)

Japp så e de :P För några dagar sen frågade jag pappa om jag kunde få testa att starta bilen och lite sånt :) de gick utmärkt så med själförtroendet på topp så frågade jag om jag fick testa att köra lite också.. och visst svarade pappa bara så jag frågade om de stämde att de var gasen man skulle möta med samtidigt som man släpper efter lite på kopplingen och jag fick samma svar tillbaka :) så jag tryckte ner gasen och släppte kopplingen.. tror ni inte att bilen hoppar iväg och att pappa som står utanför bilen börjar springa efter x) bildörren på förarsidan var öppen för att jag skulle kunna höra vad pappa sa (innan bilen hoppade iväg) och när bilen hoppar tillbaka så kommer pappa farande rätt in i dörren och smäller i ganska ordentligt x) ..bilen stannar och pappa kommer fram till mig och de enda jag kan få fram e huh? vad fasen hände? och de enda pappa får fram är "de här gör vi intre om på ett bra tag" xD och sen knäcker jag mig totalt över hur korkad pappa såg ut när han började springa efter bilen och hans min xD så de hela slutade med att pappa fick en rejäl fläskläpp och jag får inte övningsköra på ett tag ;P + ett gott skratt från min sida ;) (jag har ju sagt att jag inte vågar övningsköra)




Man kan inte annat än älska dom små goingarna :)





Tänkte att jag lägger ut lite bilder på pållarna för att locka hem sara :) hon tjatar ju om att hon saknar dom så mycket :P kom hem då! ;P Saknar dig! och de gör dom med! ;) ♥


Vilken e finast? :)


As I'm leaving.. :)

På påklov och ja lov över huvudtaget brukar de ju vara så att man åker iväg någon annan stans. Kanske på skid eller solsemester :) Min Sofa ska iväg till thailand nu i 2 veckor lite drygt och bara gotta sig i solen :) Julia ska iväg till Belgien med franskan och träffa sin utbytesstudent för första gången :) Jossan ska till sin sommarstuga med ngra tjejkompisar :) och jag ska ner till syrran i Kalmar tillsammans med Jonna :)  Ja dom flesta åker men de hade inte varit fel att stanna hemma heller nu när det härliga vädret har kommit :) 19, 5 grader stod det på vår termometer att de var i eftermiddags sa Jonna men kan de verkligen stämma? Visst låter de bra! :D men nästan för bra :P 



För ngra timme sen pratade jag med Sofa i ungefär 40 min om allt möjligt smått och gott :) Som de senaste ryktena, allting som vi missar i varandras liv och om sofies resa! Hon åker redan imon :( Kommer sakna henne grymt mycket och hon kommer ha det så kul! :) Ska allt se till så att vi kan träffas så fort hon kommer hem :) Hon kommer  vara så brun också! ;) Ska man ta och sola solarium här hemma så länge kanske? ;) Blev så ledsen när vi båda var tvugna att lägga på luren.. de kändes som att vi inte kommer träffas på flera månader :( länge sen vi träffades sen sist också men vi ska nog klara oss elr hur Bentsson? :)
Take care! // Elin ♥




♥ Min Sofie ♥
Cause something in your eyes makes me smile :)

RSS 2.0