Feeeest elr tjejkväll?

Vilket blir de ikväll? Jag och tjejerna är bjudna på en fest som vi tror kommer bli skit kul men vi har inte riktigt skjuts hem åt alla och josses spikar i armen hindrar oss lite :/ Annars så blir de filmkväll hemma hos Julia med massa(!) godis och ett antal skräckisar :) Låter super mysigt de med men de är bara de att jag är så sjukt sugen på fest!! de är så att jag håller på att blir tokig! x) va gör man? :/ 


Love and hate but most of all live!

"You can love me. You can hate me. You can even beat me, but there is only one person who can really break me.."




Tillbaka från träningen, nyduschad och fräsch :) Skrattade i princip igenom hela träningen x) de var ingen speciell orsak till varför jag gjorde de, men de var kul! :D Moa har börjat träna igen och som jag har saknat henne på träningarna! nu är allting äntligen som vanligt igen :)

Imon blir de lite städning hemma under dagen sen ska förhoppningsvis jag och lisa träffas och kanske fika :)
Men NU ska jag kolla på ngra gossip-avsnitt på säsong 3 ;) Jag har redan kollat färdigt alla avsnitten på både första och andra säsongen så nu får jag kolla på nätet istället :P
Sleep tight!
// E

 


En ny liten krabat i familjen :)



Jag har fått en till lillasyster och jag är världens lyckligaste! Hon kom 05.12 imorse och vägde 4580 gram :P Sjukt söt är hon och jag föll för denna lilla krabat så fort jag såg henne.. ♥ Men nu ska jag sova så jag berättar mer imorgon :)
LOVE E
- En av de lycligaste dagarna i mitt liv!


Starbucks coming to sweden! :D

Är hemma hos lisa och ska snart sätta på "baksmällan" :) så de blir lite mys tills pappa kommer och hämtar mig :) Vi har redan bakat kladdkaka, läst en massa bloggar mm.. Och snackat en massa goja x) som alltid! ;)
// E- living every moment as my last :)





Har nyss läst om att starbucks ska öppna i sverige! :D Härligt och GOTT!! Den första "butiken" ska öppna på arlanda tyvärr :/ men man kan ju hoppas att de kommer till lilla halmstad tillslut :) NU ska jag kolla film så chip chop folket! :)


Movienight!

Ska hem till mia om en halvtimme med klasstjejerna och kolla på film + sova där. Supermys! Vi ska trycka i oss godis och göra precis de som tjejer är bäst på .. snacka en massa skvaller om allt som hänt den senaste tiden ;) 
We're watching you.. Hahhah ne bara skojjar men de ska faktiskt bli skit kul! :) (alltihop inte bara skvallret :P)  
Have fun tonight folket! :)
Love E-
I would lie if I said I don't miss you.. ♥


 


I'm addicted ;)

Nu är äntligen alla bilder från igår (eller ja rättare sagt hälften av dom) uppladdade så nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på ngra gossip- avsnitt :)
// E - I have a feeling about tonight..

Love it!

 


Pics från gårdagens bad- & bastukväll hemma hos SB






I den nya bastun :) Lena, julia (med dödens dryck) och mia ;)







Lalala life is good :)

NU ska jag träffa vännerna! ♥ tillbaka nån gång sent ikväll :) Simma lugnt så länge ;)



I'm going carzy! ;D


Jag ser de snöar! Jag ser det snöar!!

Aaahhh!! Det snöar i vår lilla sommarstad Halmstad och jag blir deprimerad! De är ju bara oktober! Vi vill vara utan snö så länge det bara går! Vi på västkusten är nästan programerade för att hata snö, förutom på julafton! ;P Men som tur är så ser de ut som snön inte lägger sig.. Yes! :)

För er som vill veta hur jag hade de i stockholm så har jag haft det underbart!!! :) Massa shopping och massa fotboll ;) Blev mer shopping än va jag trodde och jag ska lägga ut bilder på de jag köpt och från resan senare :)
Nu ska jag rusa till jobbet för jag börjar om 10 min! :O
Ha dé! :) 
Love E



Kallt!


This is it!

This is your life! So start living it!


Can't wait!!

Idag vaknade jag och hade försovit mig med en timme :S gaaah! Så jag sprang upp ur sängen och slängde i mig maten och sprang till bussen x) Började vid 10 och slutade vid halv 4.. I skolan var de lugnt hela dan förutom att vi hade prov sista lektionen i Kemi :S vet inte riktigt hur de gick men hoppas på VG i alla fall :)
Efter skolan träffade jag Lisa i stan en stund och fixade lite grejer till vår stockholmsresa imon ;) Lisa köpte bland annat vantar för de snöar i stockholm! :O Så de kommer bli riktigt kallt att stå på råsunda och hejja på landslaget men de är det värt! :) Ska bli grymt kul hela resan! När jag kom hem vid 5- halv 6 tiden så var de bara pappa som var hemma. skönt! Man kunde få lite lugn och ro :P satte mig en kortis vid datorn och sen började jag lägga fram saker som jag ska ha med imon och jag är inte färdig än! x) De kommer bli som vanligt.. Jag tar med kläder för en månad fast att jag bara ska vara borta 2 dagar och jag kommer att glömma de viktigaste x) och jag kommer säkert precis att hinna med tåget imon också xD hahah ja de är typiskt mig de! (a) Vi får se hur de går imon ;) Nu ska jag fortsätta packa och sen slänga mig i säng och ladda för imon :) 
Puss på er! Och godnatt! ♥
// E - Can't wait!

 

Vi kommer ha så grymt kul tjejjor! ♥



 Denna veckan..

  • Ska jag till stockholm!!
  • Ska jag antagligen få en lillasyster! :S:D
  • Är de lite mer än 6 veckor sen Europaklassen åkte iväg vilket innebär att ca halva tiden har gått och snart kommer dom hem! :D
  • Ska jag göra om mitt rum :)
  • Kommer bli underbar!! :D


Let's fall in to new seasons

My head is spinning!
Idag eller denna veckan rättare sagt har de varit regn, blåst och rusk.. Ja hösten är verkligen här och jag går redan och längtar tills nästa sommar.. (a) Så matilda de är inte bara i London som de öser ner :P De är väl ert väder som kommer till oss sen.. Och isf innebär de ännu mer regn för vår del x) usch usch usch!



Idag i skolan var dagen för de efterlängtade biologiprovet kommen. Som vanligt så satt jag igår sent på kvällen och hällde i mig kaffe samtidigt som jag försökte läsa igenom alla de sidor som var till provet :P Råpluggande är min grej! x) Men de är inte bra! Jag antar att vissa saker förändras aldrig även om man vill de. De kändes inte särskilt bra efter skrivningen idag men de var tydligen fler än jag som tyckte det var svårt och vissa av dom hade börjat plugga på provet för 2 veckor sen :S Jag hoppas att jag får ett G iaf :) 


Imorgon är de fredag och dagen kommer bli fullspäckad! :)
07.00 Väckarklockan ringer.. Rise and shine! ;) ♥
08.10 Skolan börjar. Geografi A, Engelska B och Samhäll B står på schemat :)
13.00 Kolla på dansuppvisning på Halmstad teater med Dans & Gestaltningsgrupperna! :D
16.00 Jobba..
18.45 Ta bussen till förfest hos Sanna :)
19.00 Förfest med gamla + nya gänget :D
ca 22.00 Ta bussen till Club Magic i Galejan :D

Dagen kanske inte ser så smockad ut men jag vet inte hur länge dansuppvisningen på teatern t.ex. varar så jag kanske kommer försent till jobbet osv. :S Men de ska nog fixa sig :) De ska bli jätte kul på kvällen med Galejan för de är jätte mycket folk som ska dit!! Roligt folk! ;) Så ja hela dagen ska nog bli riktigt lyckad :)

Nu ska jag plugga lite och sen sätta på en film och mysa lite tänkte jag :)
Keep smiling and keep shining! :)
Love E


I'm attached to you..

"Look for signs and read between the lines. It might mean
something to you later.."


RSS 2.0