Happy new year!

Gott nytt år på er allihopa! Hoppas ni får en kväll att minnas! :)
Kvällen ska spenderas såhär:
Nu förfest hemma hos michelle med dom närmaste tjejkompisarna. Sen vid 9 tiden så åker vi vidare hem till Amanda där alla andra finns :) Alla som man vill fira med är nästan med i år vilket är skit kul! De är bara några tjejerna och killar från klassen och lisa & sofie som fattas annars så tror jag att nästintill hela gänget är samlat :) Jag hoppas och tror att kvällen kommer bli skit kul och långt över förväntningarna! :)
För att sumera år 2009 så kan man väl säga att de har varit som en berg- och dalbana. Både på ett poitivt & negativt sätt :) I år har jag hittat mig själv lite mer, fått ännu mer vänner att älska, blivit kär men även blivit sårad, festat mer än nånsin (love it!), fått en lillasyster och massa massa mer! :) 2009 har varit toppen och jag hoppas 2010 blir ännu bättre! :D
Nu är de dags för mig att åka :)
Have a great night all! Love yaa! ♥
// E- Tonight I feel so good!
ps: Kvällens outfit får ni imon ;)




Tack för året som gått alla :)
Ni har gjort de minnesvärt! ♥


Ergo bibamus! ;)

En dag kvar och jag längtar!! :D


Ny inköpt idag till imon:
 



love them! :)


Inköp från igår på mellandagsrean:





20091228 måndag

Mellandagsrea- överskattat eller inte?
För mig är de nog faktiskt överskattat. När man var mindre var rea nästan de bästa man visste. De var då man kunde köpa alla dom sakerna man ville ha för nu hade man råd. Men nu när jag blivit äldre och jobbar ganska mycket för att vara en 17-åring så är de inte lika kul längre. Nu längtar jag istället till när alla reavaror är slut, butikerna är tomma och nyheterna kommer in! :D Sen är de mycket för att jag inte gillar varken höst- eller vinterkläder särskilt mycket.. Jag tycker att höst- och vinterkläder är alldeles för tråkiga :P Man ska ha stora jackor på sig och tråkiga färger. Nä dom årstiderna är helt enkelt inte min grej. Så jag blev extra glad när HM's nya katalog "spring season 2010" låg i brevlådan imorse :D Superfina kläder med massa härliga färger :)
Men för att förvåna mig själv lite och göra lillasyster glad så ska jag faktiskt åka in en sväng till stan i alla fall idag. Lillasyster har tjatat på mig hela helgen att följa med och eftersom jag inte har något bättre för mig idag så betämde jag mig för att följa med :)
Så nu ska jag göra mig iordning och sen åka in med mamsen och Jonna :)
Remember- Shoping is an art! ;)
Love ♥ // E



Fy tusan va kul vi hade! :)

Lite pics från lördes kväll hemma hos Amanda :)
(fler finns på FB)







Tack alla för kvällen och särskilt tack till dig Amanda! Jag hade skit skoj och de vet jag många fler som hade! :) Väntar på en favorit i repris snart ;)


Looks like we're going out tonight girls! ;)



God fortsättning! :)

Hej hopp alla där ute :) Hoppas alla hade en underbar julafton med massa mys! de hade i alla fall jag :) jag spenderade den med min familj, min farfar, mina kusiner, mormor & morfar, faster, moster, farbror och morbror :) Först hos mormor en vända där ochj träffa ngra, sen hem och träffa den andra hälften. Lite stressigt men de är de väl alltid såhär i juletid :P 
Fick en Ipod med gravering på baksidan (de stod mitt namn och en text på latin), massa saker till mitt rum som ska göras om, kläder, tomas sabo armband, gymboll (nu ska de börja hårdtränas även hemma! ;) och massa småprylar :) Jätte glad för alltihopa! Tack alla! 


NU ska jag träffa min underbara Lisa som åker till Malaysia imon och ska vara borta i nästan 3 veckor(!) Känns som en evighet :( Åk inte lisa!!! ;( snälla ? (a) hahah ne bara skojjar klart du ska åka stumpan! och ha kul! :)
Ska åka tilll henne nu och mysa lite  och säga hejdå sen kanske de blir lite festande ikväll :) Inga bestämda planer än men ngra olika alternativ finns de att välja bland iaf :)
Puss på er! och åter igen, god fortsättning! ♥
// E

Min alldeles egna stjärna! ♥


min stjärna! ♥


"Ännu en stjärna har lämnat oss."




Brittany Murphy hittades död i

duschen


MIAMI/LONDON. Hollywood-stjärnan Brittany Murphy, 32, är död. Hon hittades livlös i duschen av sin mamma och dödförklarades senare på sjukhuset. Utredare från Los Angeles-polisens besökte i natt stjärnans hem. Enligt flera källor i natt har Brittany Murphys make, Simon Monjack, sagt att han inte vill att hans fru ska obduceras, skriver TMZ.

Den 32-åriga skådespelerskan och sångerskan hade sin första roll som nioåring och började sin Hollywood-karriär som 14-åring. Närmast var Brittany aktuell i stjärnspäckade "The Expendables", Sylvester Stallones mastodontprojekt med alla gamla actionhjältar.
I "Smekmånaden" spelade hon mot dåvarande pojkvännen Ashton Kutcher som var den förste att kommentera nyheten som i dag chockar Hollywood.
- I dag har världen förlorat lite solsken. Mitt djupaste deltagande går till Brittanys familj, hennes make och hennes fantastiska mamma Sharon.
Det var Brittany Murphys mamma som fann stjärnan livlös i duschen i går eftermiddag i hemmet i West Hollywood.
Enligt The Sun var det maken som sedan ringde larmnumret.

Hjärtstillestånd
Ambulanspersonalen konstaterade att stjärnan drabbats av hjärtstillestånd och försökte rädda henne på vägen till Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Vid 19-tiden, svensk tid, förklarades hon död, enligt Sally Stewart, taleskvinna för sjukhuset. Rättsläkare ska undersöka dödsfallet och Los Angeles-polisen har börjat en utredning. I natt besöktes hemmet av två polismän, enligt TMZ. Enligt webbsidan Radaronline.com ska även hennes make och mamma att höras. Tidningen Daily Mail skriver att polisen utreder hennes beroende av receptbelagda läkemedel. Enligt tidningen har källor uppgett att Brittany har blivit beroende av smärtstillande tabletter efter att ha genomgått en rad plastikoperationer. Enligt Sun säger en vän:
- Vi har varit väldigt oroliga att något sådant här skulle hända.
- Brittany har levt sitt liv på gränsen. Hon hade definitivt ett tablettmissbruk och vi bad henne att söka hjälp. Sorgligt nog talade vi för döva öron.

"En helt vanlig tjej"
Kändisbloggaren Perez Hilton skev i går på sin webbsida:
- Folk dör bara inte av naturliga orsaker när de är 32. Helt förkrossande. Särskilt eftersom det inte kommer som någon överraskning. Vi, och de som kände Brittany personligen, såg att detta var på väg att hända. Det gör det inte mindre hemskt.
Brittanys pappa, Angelo Bertolotti, säger:
- Hon var alltid utåtriktad. Alla älskade henne, hon var en helt vanlig tjej.
Pappan har inte haft kontakt med sin dotter de senaste åren. Han har jobbat för knarkmaffian och suttit i fängelse.
- Min dotter var så talangfull, jag älskade henne verkligen.
I natt gjorde Brittany Murphys agent Nicole Perna ett uttalande där hon på familjens vägnar tackade alla för kärlek och stöd.
- Det är deras önskan att man respekterar att de vill vara ifred nu.

http://www.expressen.se/noje/1.1820986/brittany-murphy-hittades-dod-i-duschen



Nyp mig i armen ngn! :D

Nu står allting klart!
Resan är färdig och klar. 8-13 maj är de vi igen! :D Kan knappt fatta de själv.. Vi ska åka tsm som förr.. ♥ Som jag längtar dit! Får rysningar så fort jag tänker på de för de var så jäv*a bra sist! :) Och jag hoppas de blir ännu bättre denna gången!
2 år äldre är vi, mer sammansvetsade än nånsin och med en längtan tillbaka! Paris snart kommer vi!!! :D
Can't wait! :) 
Love E -simply love it!




Sweden is my homecountry, Halmstad is my hometown but still.. 
Paris is my favorite place in the whole world! :)

 


Julen är här ♥

Julkänslan är på topp här hemma! Jullov imorgon, snön ligger på marken, julmusik som spelas för fulla muggar och bara en vecka kvar till jul! :) ja nu har den äntligen julkänslan kommit på riktigt i år. Till helgen ska granen tas in och pyntas och julbak ska de också bli sen får vi se va vi hinner med för annat :) Handla klart dom sista juylklapparna kanske? jag har fortfarande ngra kvar att köpa så de vore kalas om jag hinner köpa dom också :)
Men nu ska jag kila ut till mamma, pappa och lillasyster som sitter och myser framför brasan och kollar på tv :) 
För att avsluta detta inlägg säger jag som syrran "Jag älskar jul och jag är glad att jag har en så stor familj att dela den med." De finns inget bättre än att fira den med er! ♥
Puss på er! // Elin





Don't let anybody bring you down!

Kvällen blev inte som jag hade trott.. Jag mår skit men jag ska festa ikväll ändå! jag ska inte låta ngn stoppa mig från att ha kul! Tack oscar för dom uppmuntrande orden! :) Jag ska träffa mina bästa vänner och dansa och bara ha kul! Så nu ska jag göra mig iordning och sticka till hampes fest! :)
Ha en kul lussevaka folket! :)
Puss E



nu kör vi sanna! ;D


We did it!

Fan va kul de va!!! :D Men nu är alltihop över :( Ledsamt men sant! Alltihop var skit kul! Visst blev de ngra tabbar här och där men själva helheten var super lyckad! :) Längtar jätte mkt till vårshowen som kommer bli ännu större och förhoppningsvis ännu bättre också ;)
Men nu kurrar de i magen på mig.. :P Dags för lunch!
Adios allihopa!
Puss E

Vi är på gång..

.. vi är laddade vi är tända! åhh! Vi är på gång!
Ikväll kan allting hända! Åhh! ;)

Dansen är i full gång elr ja nu har vi rast men annars kör vi på för fullt! :) Alla är superladdade och längtar efter att få stå där uppe på scenen med en fullsatt galaxen ;) Ikväll börjar de kl 19.00 och imon vet jag inte hur många gånger vi ska visa upp men de är ett antal visningar iaf :P den första börjar vid halv 9 och jag ska vara på skolan redan vid 7 vilket betyder att jag måste ta bussen vid 6 och gå upp vid 5! galet tidigt! Och nu svamlar jag en massa märker jag x) så borde nog sluta skriva nu ^^
Vi ska i alla fall ge järnet ikväll! och ha skit kul förstås!
Så får vi hoppas att de kmr många ikväll! :) Och imon och kollar ;)
Puss på er! ♥
LOVE E


091210

"Memory is a way of holding onto the things you love,
the things you are, the things you never want to lose." ♥

Nu är skolan slut för dagen och de är dags att sätta igång med dansen :) Dansar mellan 1 och halv 8 idag! :S kul som attan men jag kmr bli sjukt trött! Vi har genrep idag för våra föräldrar och andra inbjudna idag också så vi får hoppas att de går bra! wish me luck!
Puss Elin


Dags för dans! :)

Just one look at you and I can tell that we click so perfectly.
But how can I put into words the way you make me feel inside?
Butterflies, goosebumps, euphoria.. Putting my emotions to work.


Tiden susar förbi. Och jag har lite tappat stinget med bloggen.. jag har inte haft ngt roligt att skriva om och inte haft ork heller för den delen =/ men idag är de bara 12 dagar kvar tills london-, paris- och madridtjejerna kommer hem! :) Jag räknar ner dagarna för jag längtar tills brudarna kommer hem! :) Saknar er!


Om en kvart ska jag träna med dans och gestaltning för på torsdag och fredag är de dags för luciauppvisning! :) Kommer vara sjukt nervös men jag vet att jag komer tycka de är sjukt kul också så jag får väl klara av de på något sätt :P Hoppas bara att de går bra! De är inte lika kul om man tabbar sig :/ Så nu håller ni tummarna för mig! visst gör ni? :) 
Men nu måste jag kila!
Puss Elin


Dags för en myskväll!

Igår var de fest hemma hos julia :) Jätte kul fest med många härliga personer! Tack allihopa för gårdagen :) 
Ikväll blir de mys med klasstjejerna hemma hos Fanny ♥ Baka julgodis och mysa framför tv:n står på schemat sen blir de som vanligt säkert massa flumande och tramsande också ^^ Ska bli jätte mysigt! ♥ Va ska resten av folket göra ikväll? :) Oavsett va ni ska göra så har kul! Och om ni ska ut så dansa lite för mig också ;)
PUSS ELIN


RSS 2.0