sängen kallar på mig ;)

Och nu säger jag godnatt folket :) Imon laddar vi för skolan, plugg och träning med laget. Och imon innebär de pilates :) Aldrig gjort de innan men de ska tydligen vara jätte bra träning så de ska bli både kul och intressant :)
Men nu är de sängen som gäller! ;)
Natti natti // E 

My scars remind me that the past is real

Jag är inne i en bloggsvaka :/ men jag försökte faktiskt uppdatera igår men då kunde jag inte ens logga in så de gick inget vidare x) Men nu vet ni att jag lever i alla fall! ;) Jag har jobbat som vanligt och min helg såg ut såhär:

Fredag
:
* Skolan
* Fika med Etienne, Lisa och Tobbe
* Jobb på Gudagott 16-19
* Hemmakväll med familjen♥

Lördag
:
* Jobb på Gudagott 10-15
* Hem och duscha, byta om, fixa mig för kvällen¨
* Partey hos Putte med Etienne och Lisa :)
* Tog bussen hem 02.40 och gick hem i -18 grader i klänning, tunnstrumpor och klackar- inte vidare skönt!

Söndag
:
* Frukost/lunch hos mormor med Sara
* Kollade vm-finalen i bandy Sverige-Ryssland och sverige vann ;)
* Hem och plugga 
 
Och nu sitter jag här slutkörd och trött! Men de är väl så de ska vara
efter en helg, eller va säger ni? ;) 
// E- you know what we say.. say party every day! ;)


Flyttad lektion!

Vår kemilärare kom nyss in till oss och berättade att vår biologilärare inte är här idag så hon flyttar fram vår lektion/prov så att vi slutar 11 idag! Lycka! :D Fast egentligen hade jag behövt den hålan till att plugga de sista på provet men aja, hellre sluta tidigt än att sitta här till halv 3 :P Mycket hellre :)
// E- En mycket glad sådan!


Samhällslektion

Sitter i datasalen med min kära klass och håller på med att göra ett arbete om olika organisationer.. Inte vidare kul men de är heller inte särskilt jobbigt så de ska vi nog fixa :) Sitter också och lyssnar på massa fest musik på i-poden och gud va jag längtar till helg! Lyssnar just nu på "I wanna dance with somebody" med Whitney Houston på högsta volym och jag vill daaaansa! nu! :D

Ledig dag!

Idag har man varit ledig från skolan och de har varit awesome! :) Jag har sovit länge, pluggat lite, myst med lillplutten och bara tagit de lugnt. De var meningen ett tag att jag skulle åkt in till stan en stund och spenderat en liten del av min lön som äntligen kommit men de blev inte så i.o.m snövädret.. Så de får bli en runda på stan imon istället efter skolan :)
Jag måste också berätta att min underbara vän Lena har idag gjort sin efterlängtade tatuering på den vänstra överarmen! När jag pratade med henne så sa hon att hon var supernöjd och att de blev mycket bättre än hon tänkt sig :) Så de ska bli riktigt kul att få se den imon! :)




Time for bed

Jag är hemma igen och slutkörd! Så jag säger godnatt och sov gott för nu är de dags för sängen :)
Imon är de skolan, hem till Lisa med Antonia och sen aerobic pass med laget som gäller :) Och för mig betyder de att träningsvärken kommer komma tillbaka för fy sicken kramp jag hade i låren dagen efter förra gången! x) Men de betyder ju också att de funkar ;)
Men vi får la se :) Hörs imon!
// E

Work work work!

För att avsluta en riktigt bra vecka så åker jag in till salongen och städar.. inte särskilt lockande men de måste göras! Hemma vid 10 igen :)
Puss så länge! // E




Några godbitar!

Från:
http://www.asos.com/Woman/
http://www.stylebystars.com/
http://nelly.com/
http://www.forever21.com/Default.asp






We all write our own history

Helgen har varit bra. Den startade med att jag jobbade 16-19 på gudis i fredes och sen efter de så åkte jag direkt hem till Lisa där Moa och Antonia också befann sig :) Vi fixade oss och tog bussen till Holm där Samuel och Putte hade lokalfest :) Trevlig kväll med mycket dans och härligt folk, kunde dock varit mer killar där! :) Efteråt åkte jag och Lisa hem till henne och sov där. Vi vaknade upp vid 11- halv 12 tiden dagen efter och då blev den käk men inte frukost utan mer som brunch för vi käkade pytt i panna och pizza x) gott var de! Vi var även ute och gick och så käkade jag min andra semla för i år! Och Lisa sin första :) De e ju så gott!
Åkte hem från henne vid halv 6 tiden och de slutade med att jag stannade hemma igår kväll faktiskt för papsen och mamsen ville ha mig hemma och jag var ganska slutkörd så så fick de bli. :)

Idag har jag degat i sängen halva dagen men så vid halv 3 tiden så bestämde jag mig för att baka kladdkaka! :D Gjorde faktiskt 2 st och så här blev resultatet för den ena :)



Supergott tyckte resten av familjen men jag var inte helt nöjd ändå :P

Dags för käk!

ska käka nu! men ett inlägg om helgens händelser kommer sen! 
puss så länge! // E 

Lunch time!

Dags för mat om ca 10 min nu och min mage skriker! likaså jossans för hon har gått runt och pratat om de konstant i en timme nu x) hoppas de är god mat idag nu bara! :)
I eftermiddag blir de snabbt hem och hämta kläder och annat man kan behöva till ikväll.. Ska först jobba en stund på gudis men sen ska jag hem till lisa och antagligen så ska vi ut ikväll närmare bestämt till holm men de är fortfarande osäkert tyvärr! =/ Men de finns fortfarande tid för ändring i planerna :) Lisa hade en annan fest i tankarna också som också lät väldigt kul så vi får se :)
Ska bli kul att träffa min Lisa en stund i alla fall :)
Men nu dags för käk!
Puss så länge! // E ♥

2010 01 19

Min förkylning är tillbaka och denna gången känns de som att den är här att stanna :( Min träningsvärk från igår blir sakta men säkert också mycket värre för varje timme som går och jag stretchar men inget hjälper! Ngn som har ngra bra tips för streching av baksida lår och axlar? :P
Annars är de bra med mig. Jag lever och andas som vilken annan människa som helst så jag ska inte klaga :P Idag i skolan var de årets första danslektion och gud va kul de är! Idag blev de isserligen väldigt mycket prat, nästan hela lektionen men de var kul ändå för nu har vi börjat planera den stora våruppvisningen som kommer bli super bra!! och som jag förresten kanske inte kmr kunna vara med på! :S Jag är antagligen i paris den samma vecka som den är och då kmr jag ju inte kunna vara med! :( jag måste alltså välja mellan en parisresa med ngra av mina närmaste vänner eller en dansuppvisning som kommer vara sjukt rolig att vara med på och som antagligen kommer höja mitt betyg.. Vilket väljer man!?
// E- en förvirrad än!




Vinnaren av årets jerringpris gick till..


Bild: google.se

Helena Jonsson! :)
En tjej som verkligen förtjänar de enligt mig. Och nu fick hon de priset som hon kanske mest av allt ville ha :) Lite synd bara att hon inte var där och tog emot de men förbundskapten för de svenska skidåkningen skötte de ganska bra.. Han var tårögd när han kom upp på sen och fick knappt fram ngra ord. De ända han sa va typ "se upp magdalena!" ;P Han menade att Magdalena forsberg som fått 4 jerringpris och vunnit en hel del andra priser får se upp för Helena satsar för guld varenda gång! ;)

Innan idrottsgalan drog igång ikväll så var jag iväg och tränade för första gången med mitt kära fotbollslag. Riktigt skönt att komma igång igen. Men mina muskler värker en aning efter kvällens aerobicpass ^^ så de märks att man är lite otränad nu efter uppehållet, men de ska vi ta igen!
Imon efter skolan så är de ny träning som gäller fast då är de kondis och spel istället :) 
Och nu behöver jag sova för att vila musklerna lite och ladda om. Därför säger jag godnatt och tack för mig för ikväll! ;)
Natt natti folket! // E 

Blow him back into my arms

you can't tear down my walls as I have painstakingly built, if you do not protect my dreams so I can sleep safely at night.. And you can't have me as a dream when I want to be your reality.. you can't say that you hope if you don't believe you know.


Sitter på samhäll lektion som precis ska sluta och nu väntar ett matte prov som jag inte har pluggat på :S Inte bra! och de kommer antagligen inte gå så bra heller .. =/ Men önska mig lycka till!!

// E



You make the good girls go bad

Lite snabb updatering från dom senaste dagarna..

Fredagen såg ut såhär:
* skolan
* fika med lisa
* jobb 16-19
* träffa lisa

Dagens sumering: Bra dag. Mysigt att träffa Lisa :)

Igår:
* Jobb på gudis 10-15
* En snabbis på salongen
* Hem och duscha, fixa mig
* Tjejkväll hos Sofie med bad, bastande, käk, drickande och dans :)

Dagens sumering: Jobbig dag på jobbet så dagen kändes tung i början men den kunde inte slutat bättre än den gjorde! Skitkul var de med tjejerna! :) Massa skratt, dans, bad och snack!

Idag:
* Jobb på salongen
* hem och käka
* pluggat lite
* NU bada med S :)

Så nu ska jag pysa från datorn för S kommer och hämtar mig om 5 min.. och jag har inte packat än :S Hurry up E!
PussHaj

Bilder från igår kommer när jag kommer hem igen ;)


Listen and you will love it!



Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad


Vrf gäspar man egentligen?


Bild: google.se

Inte mkt skrivet här på bloggen idag men de har inte hänt så värst mkt.. Sprungit fram och tillbaka mellan schemaläggare och lärare känns de som bara x) Vi vill flytta om i vårt schema och schemaläggarn verkar riktigt positiv så från och med nästa vecka så kommer vi antagligen sluta vid 11 på torsdagar istället för halv 2! Super! :) Annars så var skolan som vanligt. Efter den solade jag och jossan en liten kortis bara. Ingen av oss har riktigt pengar men båda känner sig jätte bleka så de blev en tripp  till solariet iaf :P Och efter de jobbet.. Jag är nästan som återställd med min tumme nu och de känns bra att jobba igen som vanligt :)
Imon är de fredag- skönt! och då blir de:
* Skola
* Fika med Lisa
* Jobb mellan 16-19
* Träffa Lisa igen
* Festa ? :)
Busy day.. busy woman. ;)
Men nu är jag trött! och ska krypa ner i sängen :)
Natti natti folket! Puss // E

I'm a shopaholic and I lööve high heels! :)


Bild: nelly.se

Var tvungen att kolla lite på nelly.se igen om dom hade fått in ngt nytt och jag är sjukt sugen på att köpa hem dom här nya klackarna! Men jag ska spara spara spara nu! Men erkänn att man bara älskar dom så fort man ser dom? (a)
Nu sängen! :)
Natti natti ♥ // E


2010 01 13

Dagarna rullar på nu när skolan har börjat och jag har nog fortfarande inte riktigt fattat att allting har satt igång igen. Men jag hänger än så länge med att göra mina läxor i tid och de är ett stort framsteg för mig! x) Men vi får väl se hur länge de håller också innan jag skryter för mycket om hur duktig jag är ^^
Imon blir de först skolan sen fixa fritidskort till bussen, en sväng till solariet med Jossan och sen blir de jobb på Gudagott mellan 16-19.. Första gången efter min lilla incident vid skärmaskinen. Men de ska nog gå bra :) Tummen håller på att läka och de känns mycket bätter nu så jag är snart helt återställd :) Efter jobbet blir de hem direkt och plugga lite engelska sen kanske en film elr ngt :)
Och nu ska jag krypa ner i sängen för imon är de skola igen vid 08.10 som gäller! Jag har inte fått en enda sovmorgon denna terminen vilket är lite surt =/ men jag slutar tidigare istället så de gör inte så mmkt ändå :)
Puss och godnatt allihopa! :)
// E-
De man inte mins, de har inte hänt ;)




We're back on track! ;)


Snabbt inlägg

Skolan har startat och desamma gäller fotbollen :) Skolan är lika tråkig som den alltid varit men de rullar på. Är lite rädd orolig för vårat projektarbete i geografi som är i full gång bara.. Vi började med de innan jul men jag har inte gjort ett smack! Och jag fattar dessutom fortfarande inte ens vad uppgiften handlar om -.- smarta smarta elin! x) Och när de gäller fotbollen så är den också i full gång när de gäller kondition och återuppbyggning efter uppehållet men jag har inte hunnit träna :( Hade träning både i måndes och igår men hann inte nån av gångerna. :/ Men nästa vecka ska jag ta mig tid minsann! :)

Igår efter skolan som slutade 16.40(!) så tog jag bussen direkt hem till Lisa som kommit hem tidigare på dan från Malaysia som jag skrev i de förra inlägget.. De var såå kul att träffa henne igen och jag kan säga att hon har blivit brun och inte lite heller! Fy på de. :P Jag som tyckte att hon kunde hålla sig inne i skuggan för min skull ;) Men de var i alla fall jätte kul att träffa henne igen och till helgen ska vi festa loss tsm! :)

Och nu hiner jag inte skriva mer för jag måste rusa tillmin sista lektion som börja om 2 min! Slutar 13.20 idag..lovely! :)
Puss hej så länge! // E   

2010 01 11

Idag har de varit en lugn, skön, mysig och allmänt härlig dag för min del :) Dagen startade med att jag tog bussen in till stan. Där mötte jag upp Emma för att frukost/lunch, snacka och gå lite i affärer.. Super mysig start på dagen med en tjej som har varit väldigt saknad den senaste tiden :) Vid halv 3 tiden så tog jag bussen hem igen och redan utanför dörren så luktade de hembakta pannkakor. Ljuvligt! Trots att jag var mätt av min kycklingsallad som jag åt i stan så slank de ändå ner ett par ^^ Men annars så har jag bara tagit de lugnt och slappat idag. Skulle pluggat lite men de blev inte mkt med de inte.. Skolan börjar ju ändå imon så då kan jag lika gärna vänta tänkte jag :P smart tänkt av mig? antagligen inte! x)
Imorgon börjar skolan som sagt imon ja och de ska inte bli super kul direkt men ändå skönt att komma in i rutinerna igen på ngt sätt :) och att få träffa klassen igen förstås! En annan sak som också sker imon är att min LISA FISA KOMMER HEM från Malaysia!! :D Som jag saknat denna lilla krabat. 3 veckor har gått och de ska bli skönt att få krama om min tjeja igen! :)

Men nu så är de dags för käk igen och på familjen Mared/Jönsson:s meny för kvällen läser vi pizza! Gott! ;)
Adios folket! // E
- you are and will forever be, my sweetest downfall. ♥




Lisa Elin Emma- En oslagbar trio! ;)


Do I have a thing for the colour black?

I sure think so! :) Några godbitar som jag mer än gärna hade klickat hem just nu! :)



Bilder: Kläder från www.nelly.com


Gårdagen var riktigt lyckad hos michelle! De blev jag, jacob, arthur, josse och michelle som satt där och spelade spel tillsammans :) Blev dock inget filmtittande för vi satt och spelade monopol i 3,5 timme så de hann vi inte med ^^ Bilder från gårdagen kommer men just nu sitter dom fortfarande i kameran.. :)

Idag har jag och familjen varit iväg på kalas hos kusinen Krain som fyllde 13 idag. Grattis till henne igen! :) Blev mat, fika och en massa skratt & spel med nästan hela släkten :) super mysigt! :)
Och så imon blir de fika/frukost med emma! :) Har saknat den lilla krabaten mycket på senaste tiden för jag träffar ju aldrig henne längre! Men imon så! Då kommer hon inte undan minsann ;)
Men nu ska jag krypa ner i sängen för de blir upp tidigt imon :)
Puss och godnatt folket! // EThe only chance we have of moving on is try to take it back before it all went wrong.. ♥


Mys med nära och kära :)

Ikväll elr rättare sagt nu så bär de av till michelle :) De ska vara en liten myskväll med film och spel där ikväll :) super mysigt! De var så länge sen jag spelade sällskapsspel så jag är riktigt taggad ;D Jag ska jädra mig se till att vinna ;) Men vi får väl se hur de går efter ikväll :) I let you know later. 
Tur i spel, otur i kärlek.. Så brukar de vara för min del i alla fall =/
Puss puss så länge! // Elin 


Just nu är jag ganska trött på mitt jobb..


Numera ser min tumme ut sähär med en kompress på, massa tejp och en kondom liknande sak över x) Ca en timme efter att jag börjat jobba så står jag och skivar pålägg åt en kund och rätt som de var så har jag hyvlat av hela tumspetsen i skärmaskinen. bra jobbat elin! (Y) De forsade blod från tummen och jag tkr egentligen inte att blod är särskilt otäckt men idag var de de. Så mkt så att jag satt i en halvtimme och höll på att svimma xD Helt svart framför ögonen var de samtidigt som jag kallsvetades och mådde illa.. ingen vidare skön känsla de där :P men nu är de bra! någorlunda iaf :)


Godnatt ♥

Nu är lilla jag lite små trött och sitter här och gäspar för mig själv :) Så nu blir de sängen för min del. Imorgon väntar ännu ett pass på Gudis mellan 10-15.
Natti natti ♥
Wish me luck! // E

Ngra meningar om mitt jobb den senaste tiden..

Tisdag 5/1 -10:

Livet i ett kylskåp:

Jävla jobb säger jag bara! Kom hem för lite mer än en timme sen från jobbet och idag har de varit rena helvetet! Allting började igår med att min jobbarkompis ringde och frågade om jag kunde ta hennes pass idag, ett 9-timmars pass som inte lät sådär vidare frestande men eftersom malin hade vinterkräksjukan så ställde jag upp snäll som jag är ;) Så imorse va de upp vid 8 och ta bussen till jobbet. När man kommit dit var de bara att byta till jobbkläderna och börja jobba. För er info så har vi inga element på vårt jobb för våra chefer är så jäv*a snåla och därför har vi 8 plusgrader varmt inne i butiken vilket är samma som ett kylskåp. Så ja jag tillbringar många av mina lediga dagar på lovet stående i ett kylskåp och säljer kött! Och ngt som gjorde dagen bara ännu bättre var att vår personaltoa hade fryst! Fattar ni då hur kallt de är att stå i den där jäkla lådan!? Och ännu en grej.. Leveransen med i princip allt vårt kött som vi skulle sälja idag skulle kommit vid 9 på morgonen men var försenad och kom istället vid 3 på eftermiddan. Vilket ledde till tjuriga tanter som tjatar hål i huvet på en. Så min dag har varit kanon! verkligen. Kunde inte blivit bättre!



Fredag 8/1 -10 (idag):
Idag var de jobb som gällde och tro de elr ej men vi har fått element på jobbet! Grattis till oss! x) Numera har vi 18 grader uppe på övervåningen där vi byter om och ca 12 grader nere i butiken. Och vår toa hade inte fryst heller. (It's a miracle!) Anledningen att våra chefer satte in element idag var att igår på morgonen när vi skulle öppna så hade vi -1 grad inne i butiken vilket betyder att de var väldigt kallt för oss att stå där + att varorna kunde fryst x) och med vår policy som säger att vårat kött ska vara färskt och ekoligiskt framställdt så gick de ju inte. Kassapparaten havererade även igår och vi tror de var pga kylan så de kom en ny idag som var hypermodern jämfört med den gamla ;P Så nu har jag inte längre något att klaga över på mitt kära jobb. Man ska väl vara glad att man har något istället :)




Gudagott- Arbetsplatsen som är en klass för sig.


Vem är du i "Sex And The City"?


Carrie Bradshaw


"Du är fröken skotokig och relationsexperten som aldrig verkar hitta rätt själv."

Sex and the city-fantast som jag är så gjorde jag ett test för skoj skull på msn:s hemsida vem man skulle vara mest lik i serien. De slutade med att jag blev seriens hvudperson Carrie Bradshaw :P Och kommentaren till resultatet känns som att den känns ganska bra. Jag älskar(!) skor och tycker också väldigt mycket om att hjälpa mina vänner med deras kärleksproblem och ja de går väl inte sådär vidare bra med kärleken själv. Men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge elr hur är de man brukar säga? ;)
Gå in och gör testet du också för skojs skull! :) 

http://testadigsjalv.se.msn.com/Start.aspx?sectionLink=noje&testLink=sexandthecity



The past 2 days..

Onsdag:
Fullt upp denna dag! Trots att jag inte gjorde så mkt :P Började med pulka med mina småsyskon men jag gav upp ganska snabbt när fötterna värkte av kyla och baken likaså fast av pulkaåkandet på kullar och stenar istället x) Men småsyskonen tyckte nog de var kul iaf för dom skrattade nästan så dom kissade på sig när jag vurpade med pulkan :P
Efter de var de snabbt ombyte och ut i vår lilla vintervärld igen på en promenad med Bengtsson :) Alltid lika mysigt och roligt att prata av sig lite :) Efter en timmes runda var de hem igen och snabbt slänga i sig lite käk innan man åkte till Moa där hon och Antonia väntade på mig :) Där blev de också en massa snack och catching up från den senaste tiden :) Mkt trevligt!




På promenad med Bengtsson :)


Torsdag:
Denna dag har jag spenderat med min kära farfar :) Åkte dit iktigt tidigt imorse och har varit där hela dagen :) Våra munnar gick i ett både när de gäller pratande och ätande ;P Har käkat 6 mål mat idag(!) varav 5 hos honom. Så jag har inte gått hungrig en sekund idag och kommer nog inte göra imon heller x) Men vi har inte bara ätit idag även om man kunde tror de :P Vi har hunnit med att handla mat och jag att köpa skor med :) Behövde ett par nya vinterskor så köpte ett par låga kängor bara :) Sen har jag och farfar varit ute och gått i 1,5 timme idag med nere vid stranden :) Super mysigt och jätte fint var de!



Dom nya, behövliga skorna :)

Så för att sumera dom här två dagarna så kan jag säga att jag är väldigt mätt, har promenerat mycket och gjort sånt som jag tycker väldigt mycket om, att vara med mina vänner och min familj! ♥ Så tack för dom här dagarna! ♥
// Elin


Sweet dreams! ♥

Nu säger jag natti natti för imon väntar 9 timmars jobb på Gudis och jag kommer förhoppningsvis vara helt slutkörd efter de så de blir bara hem och vila efter de. Kanske ska ta ett bad, göra hårinpackning och ansiktsmask? De hade inte varit fel i alla fall :) Men vi får se :) Godnatt i alla fall alla där ute :)
Dröm sött! ♥ // E


Mysig dag på stan :)





Bara några av bilderna från idag som ni får för datorn vägrar sammarbeta med mig :P Men jag hade i alla fall en super mysig dag med Sofie idag :) Blev käk på Robert's för Sandy's hade inte öppnat än :) Tack för dagen sofie! You're the best! ♥
Love // E


Gooodmorgon världen! :)

De blev hylte igår och kvällen var allt annat än de vanliga. Jag själv hade en jätte bra kväll medans den för andra var kanske en bland dom värsta.. Så jag vet inte riktigt hur man ska sumera kvällen riktigt. Men de dröjer nog ett tag innan vissa av oss som var där åker dit igen tyvärr =/

Men idag tar vi nya tag och om lite mer än en timma ska jag ta bussen med Bengtsson in till stan :) Hon ville in och titta lite om hon kunde hitta något på mellandagsrean och eftersom jag är en sån bra vän så ställde jag upp direkt ;) När vi är trötta på att gå i affärerna så hade vi tänkt ta de lite lugnt och fika en stund :) Och jag hade tyckt de hade varit extra kul om de nya fiket "Sandy's" hade öppnat idag :) Jag har hört att de ska vara super gott där för pappa hjälper till med bygget ;) Men vi får se vad de blir :) Efter fikan så blir de även en promenad på gallberget med miss Bengtsson :) Visst låter de bra? :) Tror dagen blir super!
Men nu ska jag slänga i mig lite frukost och sen fixa mig sen bär de av till la stada! ;)
Pusshej så länge! // E


2010 01 03

The forbidden fruit always tastes the sweetest.. ♥


Till hylte en sväng elr hemmakväll ikväll? De e frågan! :)
Hopp in i duschen blir de nu i alla fall så får jag se om jag har bestämt mig sen :)
Ha dé så länge!
Love // E



She's back in town! ;)

Har degat hela dagen framför både datorn och tv:n men nu ska jag börja göra mig i ordning för snart bär de av hem till Mia :) Bomba Bentsson är hemma igen efter 1 vecka i Tunisien så om ca 1,5 timme ska nästan hela gänget träffas hemma hos Mia för lite "catching up" från den senaste tiden och sen blir de förstås mys med film och godis också ;)
Have fun tonight everybody!
// E



feels good to have you back honey!


Lillsyrran sjunger Heal the World


Grymt bra låt!



Enjoy foks!


2010 är här! :)

Hoppas alla hade en toppen kväll igår för de va precis de jag hade! :) Kvällen var super lyckad med massa härligt folk! Tänk att man har så många underbara vänner! Detta kommer bli ett år fullt med skratt, fester, underbara vänner och massa nya upplevelser om jag tror rätt :) De känns konstigt att säga 1/1- 10 som de precis är. De kommer nog ta ett tag för mig att vänja mig vid de men annars så känns de toppen :) Ett helt nytt år har man framför sig.. Med nya chanser, en chans att starta om man så vill :P Sen har vi alla nu även blivit ett år äldre.. och i år betyder de KÖRKORT och KROGEN för mig! ;D Gillas starkt! Ja 2010 kommer slå oss med häpnad!
Förresten va de någon som gav ett nyårslöfte igår? :) Inte jag iaf :P Jag håller aldrig dom ändå x) Men jag har lovat mig själv att jag ska försöka uppleva så mkt som möjligt och att jag ska njuta av livet till max! så mkt de går helt enkelt :)
Så nu ska jag göra en kopp varm choklad till mig och bädda ner mig i sängen och kolla på Lasse Åberg och hans sällskapsresor ;) 
Gott nytt år än en gång! :) 
// Elin



Thanks again! You're the best! ♥


RSS 2.0