Just another day..

Sitter med laptopen i knät i soffan framför tv och bara slappar.. Kan inte bestämma mig om jag ska åka till madison elr inte ikväll :/ Det hade varit grymt kul för Julia, Lena, Moa, Antonia, Matilda,Simon, Emma, Alexandra mm ska dit, synd att inte Mia, Emme och Sofie ska dit bara..  pappa erbjöd sig att köra mig för de andra skulle samåka elr åka tåg men de känns inte okej att fråga honom om ngt sånt för de e ju bara jag + att de e ganska långt och sent... :/


Nu har Sara hoppat på planet som går från Sthlm till Malaysia.. där hon ska vara i 9 dagar! fusk!! :P Ända nackdelen är att det är 12 timmars flygresa först till malaysia sen lika många till till Aussieland ;) haha inget som jag skulle gjort frivilligt även om jag älskar att flyga :) om man inte ska till Australien då ;P Hoppas resan dit går bra bara :)
 // Elin

    

Now you're gone..

Känns som att det är en evighet tills du kmr hem igen men jag får väl stå ut.. de e ju trots allt "bara" ett halvår!! :( Men jag är så glad för din skull sis!! Att du äntligen ska få lära dig surfa!! :D + sola och bada förstås ;) är inte lite avundsjuk på dig nu ;P Ha kul och take care!! <3 så ses vi snart igen..
// Elin



Sara <3

Lov!! :D

Wiiie!! äntligen har detta mkt efterlängtade lov kommit!! :D Jag trodde inte jag skulle klara av att gå dom sista skoldagarna men det gick ;P än så länge så har jag bara slappat och sovit x) men jag orkade dra mig ur min underbart sköna säng en liten stund idag för att sälja tidningar i ösregn(!) :@ och kolla på Alice balice när hon skulle ställas ut :) Sötare hund finns inte asså! nu ska jag snart käka, hemlagad pizza.. Mums!! :)
ship shop ha det gott!
// Elin ♥

                                                      
                                                                                       ♥  Alice ♥

Ngn mer som är skoltrött?

DAGENS LEKTIONER:
*Franska lektion- fattade inte ett skit
*Engelska lektion- var väl ganska okej ändå men fick reda på att vi ska ha ett prov i nästa vecka |-)
*Naturkunskap- fick reda på resultatet på förra provet, fick vg :)
*Samhällskunskaps lektion- fattade inte ngt där heller men kankse var för att vi började på nytt..
*Svenska lektion-prov!! :S vet inte alls hur det gick men får hoppas på det bästa :)

Jag e verkligen skoltrött nu iaf... :/ pappa och mamma tjatar jämt om att jag ska utnyttja alla håler och raster i skolan till att plugga så att jag kan göra annat när jag kmr hem.. men jag orkar verkligen inte! :( Behöver en solsemester nu!!
När jag ändå är inne på solsemester så vill jag passa på att välkomna jossan hem till kalla sverige :p hon har precis varit på gran canaria i en vecka nu och är jätte solbränd :p fusk!! säger jag bara!

Nu ska jag snabbt slänga ihop en uppvärmning som vi hade som hemläxa i idrotten till imon.. sen blir det mys med min lilla älskling x)  (min bärbara dvd-spelare) och sen sova lite för att ladda upp för dans, engelska, idrott och historia imon :)

Vårat schema nedanför.. kanske inte verkar så jobbigt när man ser det nu, men efter att ha haft det i några månader orkar man verkligen inte mer!! // Elin



  Måndag: 8.10-17.10   Tisdagar: 8.10-16.30  Onsdagar: 09.50-14.10  Torsdagar: 8.10-16.00  Fredagar: 8.10-14.40


RSS 2.0