Girls you're the best!

Jag vill tacka mina underbara tjejkompisar Jossan, Matilda, Julia, Lena, Sanna och Mia för en av dom bästa kvällar någonsin! :) Ni e så himla underbara och det känns verkligen att vi har kommit varanda så nära <3 Hoppas på fler kvällar som den i fredes :) Ngt extra kul med den var att strömmen gick och jossan som är jätte mörkrädd blev jätte chokad och trodde att den skulle komma tillbaka när som helst men den varade i ca1-1,5 timme :P men vi hade det jätte mysigt med tända ljus och vi snackade jätte mkt! :) älskar er tjejer! <3 ni e underbara personer med underbara personligheter :) tänkt att vi hade sån tur att komma i samma klass :)
Elin ♥ - Vi saknade dig Fanny! <3

Bild kmr! ;)

Sofies lägenhet i Kamar.. :)

Hallen:

    

   

Vardagsrum:

 

 

     



Toan:

  



Köket:



   

  



Jätte fin e den! : ) Man bliur faktiskt lite avis :P men jag tror ändå att hon saknar oss här hemma mkt :) elr jag hoppas iaf de! för vi saknar henne <3 Ska antagligen hälsa på henne igen på sportlovet :) Hoppas vi hinner med lite shopping och sightseeing då med! ; )
Puss på er allihopa! ♥ 
Godnatt allihopa elr natti natti som vi säger här hemma :) önska mig lycka till på provet imon som jag har i historia :P jag behöver all hjälp och lycka jag kan få x)
Elin ♥
- Hopplös på att plugga.. 

Hej :)

Jag kan inte sova : ( så jag sitter och gör om en massa bilder som tidsfördröjning istället x)

Har precis kollat färdigt på "A walk to reamember" :) älskar den filmen <3 en riktig bölar film :P jag hittade den på youtube.. hela filmen ligger ute fast i delar så man få kolla i bitar men det gjorde inget :) Se den om ni inte har sett den! ;)
// Elin - ska försöka sova nu :P




En mindre i familjen Mared/Jönsson:s hus..

Syrran flyttade ut igår och hemma e det tomt : (
Hon ska börja plugga i kalmar och jag e världens stoltaste lillsyrra för att hon e så duktig och börja plugga : ) men hemma kommer det vara stor skillnad och jag blir ju störst utav syskonen :O :S vilket känns jätte konstigt! innan har vi alltid varit "världens största" familj x) haha men nu är vi två pers mindre och vårt huset känns bara större och ensamare ju mer tiden går.. jag e van vid att ha mkt folk omkring mig hela tiden (och bråk mellan oss syskon ingår självklart ;p) snart e det min tur att flytta ut och det känns otroligt skrämmande! :O jag som e ett godis freak(!), okunnig i köket, ingen vidare planerare, bäst på att städa!!! och inte världens bästa spara precis ska bo i en egen lägenhet!? jaja det är ju ändå några år till kvar :) de jag ville säga med denna texten egentligen var att jag kmr sakna dig syrran och lycka till med pluggandet! :D älskar dig! ♥ 
// Elin


Listen


Hope- Who am I to say..




Hope you like it! it's my favorite for the moment :)
//Elin ♥ - feeling lost and alone..

Thomas Sabo, me like! <3


:)



Varit inne och köpt mina godingar idag efter skolan :) Både byxorna och tröjan e från gina :)
Byxorna på rea dessutom ;)

Lite gott och blandat..

Har varit dålig uppdatering på sistone men har inte hunnit sitta vid dator och hålla på med annat än skolarbeten nästan.. iaf inte sen skolan började.. men jag har jobbat ganska mycket också.. men jag klagar inte för det är ju pengar och vem behöver inte det? :) jag har även varit hos frissan och klippt + färgat håret.. ser för jävligt ut men jag är iaf inte lika missnöjd som jag var när jag kom hem direkt efter.. vi har även hunnit med ett släktkalas för Karin (kusinen) som fyllt 12 år nu :) 

Imon blir det först skolan vid 09.50 till 14.50 helt okej :) sen ska jag gå och köpa mina godingar (mina jeans ;P) på gina och även en svart ganska tunn t-shirt :) jätte söt! :) 


still waiting for you to come home.. ♥
 

Lite pics från nyår..

   

  

    

RSS 2.0